Aprilie 12, 2024
Prințul William a revenit pe rețelele de socializare pentru prima dată de la anunțul făcut de Kate Middleton. Ce mesaj a postat
Prințul William a transmis un mesaj pe rețelele de socializare pentru prima dată de când soția lui, Kate Middleton, a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul William a revenit în mediul online după ce soția lui, Kate Middleton, a anunțat că urmează un tratament pentru cancer. Prințul de Wales petrece în prezent timp cu familia sa, întrucât copiii săi sunt în vacanță școlară. Cu toate acestea, el și-a întrerupt timpul petrecut departe de îndatoririle regale pentru a comenta o veste importantă din lumea fotbalului britanic.

Prințul William, primul mesaj pe internet de la anunțul făcut de Kate Middleton

Pe 10 aprilie, Prințul William a transmis un mesaj personal pe X și Instagram Stories pentru a răspunde retragerii internaționale a lui Rachel Daly, o jucătoare vedetă la Aston Villa și la Lionesses, echipa națională de fotbal feminin a Angliei, scrie elle.ro

„Mulțumesc pentru atâtea performanțe de neuitat cu @Lionesses, @RachelDaly3. Mult mai multe goluri pentru Villa acum!”, a scris prințul William pe contul oficial Kensington Royal pe care îl împarte cu soția sa.

Rachel Daly plănuiește să continue să joace la nivel de club, iar Prințul William este un suporter al Aston Villa – și se pare că a transmis pasiunea fiului său de 10 ani, Prințul George. Prințul de Wales a repostat montajul foto al lui Daly care îi dezvăluie retragerea de la echipa Lionesses a Angliei și și-a semnat mesajul „W”. Prințul și Prințesa de Wales sunt cunoscuți pentru faptul că semnează mesajele din social media care vin direct de la ei cu primele lor inițiale.

Prințul William a revenit pe rețelele de socializare pentru prima dată de la anunțul făcut de Kate Middleton. Ce mesaj a postat

Prințul de Wales este președintele Asociației de Fotbal, care guvernează fotbalul englez, și este cunoscut pentru că intervine pe rețelele de socializare în legătură cu știrile importante din acest sport. Rachel Daly a făcut parte din echipa Lionesses, câștigătoare a campionatului Euro 2022, și a fost o jucătoare cheie care a ajutat echipa să ajungă în finala Cupei Mondiale feminine 2023 din vara anului trecut.

Prințul de Wales și Prințesa Charlotte, suporteri înrăiți

Prințul William a vizitat tabăra de antrenament a Lionesses vara trecută și a felicitat-o personal pe Rachel Daly după victoria de la Euro în iulie 2022. Prințul William și Prințesa Charlotte au făcut chiar echipă pentru mesaje emoționante pe rețelele de socializare pentru a ura succes echipei înainte de ambele meciuri.

Prince William and Kate Middleton Release First Joint Statement Since  Cancer Announcement | Vanity Fair

„Lionesses, vreau să vă urez un mare noroc pentru mâine. Ne pare rău că nu putem fi acolo în persoană. Dar suntem atât de mândri de tot ceea ce ați realizat și de milioanele de persoane pe care le-ați inspirat aici și în întreaga lume. Așa că mergeți acolo mâine și bucurați-vă cu adevărat”, a spus William într-un scurt videoclip în august 2023, în care stătea pe o bancă alături de fiica sa, care ținea festiv o minge de fotbal. „Mult noroc, Lionesses!” a adăugat Prințesa Charlotte.

Prințul William și Kate Middleton au păstrat discreția în ultimele săptămâni, în timp ce Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se află în vacanță școlară după vacanța de Paște. Familia petrece timp privat împreună după ce Kate a anunțat că urmează un tratament împotriva cancerului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50041699409485