Aprilie 04, 2023
Prima reacție a lui Sam Asghari după zvonurile că mariajul cu Britney Spears a luat sfârșit
Săptămâna trecută a venit cu o știre bombă, care i-a pus pe jar pe admiratorii lui Britney Spears.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce cântăreața a plecat în Mexic cu un amic și s-a filmat cu el pe plajă hârjonindu-se în stilul său caracteristic, nonșalant și copilăresc, presa mondenă s-a inflamat și mai tare după ce soțul lui Britney Spears, Sam Asghari, a fost surprins fără verighetă, scrie okmagazine.ro

Mai apoi, și artista a renunțat la inelul care o leagă simbolic de Sam Asghari. Publicația Page Six suspectează o despărțire a celor doi. Și dacă din partea cântăreței nu a existat nicio reacție, e de notat cea care vine de la soțul americancei.

Tot potrivit sursei citate, Brandon Cohen, editorul lui Sam Asghari, face lumină în acest caz. Bărbatul neagă problemele apărute în cuplu și vrea să pună capăt speculațiilor, anunțând că adevăratul motiv pentru renunțarea la verighetă au fost filmările în care este implicat momentat Sam Asghari. Acesta se distrează de minune în Atlanta și postează aproape zilnic lucrurile care îl încântă. De exemplu, cea mai mare bucurie recentă a fost participarea la un meci de baschet în Atlanta.

brit green jpg

Și Britney a ”scăpat” de verighetă chiar înainte de a pleca în escapada exotică din Cabo, alături de managerul său Cate Hudson.

Mesajul pentru fani este că Sam Asghari a lipsit din Mexic din cauza proiectelor personale în care este implicat. Însă a avut grijă să-și pună iarăși verigheta pe deget și să posteze un selfie pe Insta Stories, în speranța că va risipi zvonurile unui presupus divorț.

britney spears instagram jpg 

Oricum, acesta nu ar surprinde pe nimeni, o lume întreagă știe cât de imprevizibilă și plină de toane este Britney Spears.

Cei doi nu au început anul cu dreptul. Cântăreața a avut o cădere nervoasă chiar din prima lună a anului, atunci când soțul său a scos-o la restaurant. Iritată de atenția publică, artista a făcut o scenă urâtă, care l-a făcut pe bărbat să se ridice și să plece, lăsând-o singură la restaurant. Ceea ce se dorea o cină romantică a devenit brusc un coșmar.

Britney Spears a dat mereu vina pe copilăria sa plină de traume ca să-și justifice ieșirile caraghioase. Rămâne de văzut cât i le va mai tolera Sam Asghari, un bărbat foarte chipeș, care nu ar avea probleme să-și găsească de îndată o altă iubită.



citeste și
SQL exec time = 0.60580515861511