Aprilie 03, 2024
Prima apariție online a Gloriei Gorceag, după accidentul rutier în care a fost implicată
Interpreta Gloria Gorceag a fost implicată într-un accident rutier grav, după ce mașina sa a fost lovită de un alt autoturism. Incidentul a avut loc pe data de 15 martie, în timp ce se afla la volan.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După o perioadă de absență pe rețelele de socializare în urma accidentului rutier suferit, interpreta Gloria Gorceag a revenit cu un nou mesaj plin de optimism.

Interpreta a exprimat recunoștința pentru sprijinul primit și pentru cuvintele calde din partea fanilor săi. Ea a subliniat că aceste mesaje au fost de mare ajutor pentru ea în timpul procesului de recuperare.

"Nu am mai postat în feed pentru că știți voi, aveam alte treburi, alea de să pot să revin la viața cotidiană cât mai curând

Între timp, mi-am făcut timp, mi-am facut ordine în gânduri și în dorințe, am făcut pace cu mine, iar după această introspecție, care a venit peste mine absolut neinvitată, totul a devenit mai clar.

Uimitor cum știe Universul să ajungă la conștiința noastră, daca nu cu binișorul, atunci altfel, dar oricum te învață ce are de te învățat

Mulțumesc încă o data pentru cuvintele voastre calde, mi-au fost de ajutor, vă doresc tot binele din lume

Acum mi-am promis ca în fiecare dimineață, primul lucru pe care o să-l fac după ce deschid ochii, e să zâmbesc, pentru că se spune că anume atunci se trezește și sufletul", a scris Gloria pe pagina sa de socializare.

Reamintim că interpreta Gloria Gorceag a fost implicată într-un accident rutier grav, după ce mașina sa a fost lovită de un alt autoturism. Incidentul a avut loc pe data de 15 martie, în timp ce se afla la volan.

Gloria a relatat că a rămas conștientă în timpul impactului și după acesta, în ciuda șocului suferit. În ciuda stării de șoc, a reușit să acționeze rapid, încercând să iasă din mașină pentru a-și acorda primul ajutor, însă a constatat că nu poate merge. Potrivit relatărilor, șoferul celuilalt vehicul se presupune că încerca să facă drifturi pe strada Vadul lui Vodă, ceea ce a dus la coliziunea cu mașina Gloriei. Din fericire, artista a scăpat doar cu răni minore, dar mașina pe care o conducea, un Suzuki Swift, a fost distrusă în totalitate.

În urma accidentului, vedeta a fost transportată de urgență la spital, unde a fost nevoie de suturi, iar medicii au estimat că va dura cel puțin 10 zile până când va putea merge din nou. Cu toate acestea, interpreta se consideră norocoasă că a scăpat cu viață și că va putea să-și vadă în continuare copiii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66686296463013