Martie 19, 2020
(POZE) Vezi cum și cu cine își petrece timpul în izolare Irina Rimes

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Virusul care s-a instalat în întrega lume dictează cum să ne comportăm. Pentru a nu ne îmbolnăvi și răspândi coronavirusul, autiritățile ne-au îndemnat să stăm acasă. Zis și făcut.

Toată lumea stă în propriile vizuine și așteaptă să treacă această stare de alertă. La fel o fac nu doar oamenii simpli, ci și vedetele. Printre acestea se numără și interpreta autohtonă Irina Rimes.

Cântăreața s-a autoizolat la domiciliu, însă nu de una singură, ci împreună cu iubitul său. Cei doi își petrec timpul de minune împreună. În sfârșit au posibilitatea să stea mai mult timp împreună. 

 

 

Irina și Alexandru fac tot ce le trece prin cap în carantină. Cei doi cântă, dansează, exersează la instrumentele muzicale pe care le posedă, cântă chiar și la instrumente muzicale improvizate, cum ar fi cratițe... citesc și, nu în ultimul rând, gătesc împreună. Aseară, interpreta și intrumentistul au preparat borș roșu delicios - ca la mama acasă. 

 

Nu mai tin minte cand ultima data am avut timp pentru mine, ca sa citesc, sa cant la pian, sa invat franceza, sa ma uit la filme sau sa dorm. - a scris Irina Rimes pe contul său de Insta. 

 



citeste și
SQL exec time = 4.8110890388489