August 28, 2018
(POZE) Mariana Mihăilă și-a sărbătorit aniversarea departe de casă. Vezi cum s-a distrat interpreta!
Cântăreața Mariana Mihăilă a avut parte de o călătorie de vis. Chiar de ziua ei, cântăreața împreună cu familia au plecat într-o vacanță pe malul Mării Negre.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreta Mariana Mihăilă a împlinit vârsta de 32 de ani. Cu acest prilej, cântăreața împreună cu familia au plecat în Bulgaria, pentru ca acolo, pe malul Mării Negre să celebreze aniversarea.

Vedeta s-a distrat din plin împreună cu soțul său, Vitalie Cojocaru, și cu băiețelul lor drăgălaș. Interpreta a încărcat câteva poze de la eveniment, în care o vedem extrem de fericită. Totodată, Mariana Mihăilă a ținut să-i mulțumească pe toți cei care au felicitat-o prin intermediul unui mesaj emoționant, pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook. 

 

 

"Țin să vă mulțumesc tuturor pentru numeroasele mesaje de felicitare, adresate cu ocazia zilei mele de naștere. Promit să ajung să le citesc pe toate și să vă mulțumesc fiecăruia în parte. (...) Am avut parte de o zi de neuitat alături de băieții mei iubiți!!!" - a scris Mariana Mihăilă. 

 

 

 

Amintim că interpreta Mariana Mihăilă s-a născut la 25 august 1986 în satul Dănceni, raionul Ialoveni. ea a studiat la liceul teoretic „Petru Zadnipru”. În anul 2009 a lansat primul său album muzical care se întitula "Dulce mamă".

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6147549152374