Decembrie 15, 2023
Pink, reacție acidă la adresa unui internaut care a numit-o „bătrână”
Pink a dat replica unui urmăritor de pe internet care a intrat recent pe X (fostul Twitter) pentru a-i atrage atenția că „a îmbătrânit”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Răspunzând la această remarcă, câștigătoarea premiului Grammy a explicat că vârsta este doar un număr și că îmbătrânește cu grație.

„Da, deși nu mă simt bătrână și încă mai pot purta un tricou la serviciu, îmbătrânirea este de fapt primul meu „mulțumesc” în fiecare zi. Ce binecuvântare să ai viață, ani”, a scris cântăreața, potrivit avantaje.ro

În timp ce Pink, în vârstă de 44 de ani, a răspuns inițial cu grație, ea a profitat mai târziu de ocazie pentru a o ironiza pe cea care a atacat-o.

„Să fii atât de puternic, să poți încă să enervezi străini doar prin faptul că exiști. F-k yeah de 44 ori!”, a glumit ea, mai scrie sursa citată anterior.

Pink’s Latest Tour Grossed $384 Million, More Than Elton John & Ed ...

Comentariul haterului a venit după ce cântăreața a anunțat că va adăuga mai multe date la turneul său Summer Carnival 2024. Un fan a întâmpinat-o pe artista cu susținere scriind: „Să îmbătrânești este o binecuvântare și ești absolut uimitoare!!!”

Între timp, alții l-au criticat pe internaut pentru că a simțit nevoia să își expună comentariul nesuferit.

„Oamenii îmbătrânesc pe măsură ce trece timpul?”, a scris o persoană.

“Știți că așa funcționează viața da? Oamenii îmbătrânesc pe măsură ce trece timpul. La fel cum și tu vei îmbătrâni dacă ești suficient de norocos. Nu este o insultă. Este un privilegiu să îmbătrânești, nu toată lumea are această șansă. Fă mai bine”, a intervenit un al doilea.

“Tocmai am aflat asta, oamenii îmbătrânesc”, a glumit un altul.

Pink Tickets On Sale: Public On Sales Start Today For Pink Concerts In ...

Alți fani au insistat asupra faptului că interpreta piesei “Just Give Me a Reason” nu arată vârsta ei, după ce au urmărit-o de aproape în cadrul turneului Trustfall Tour din acest an.

“Ei bine, nu arăta 44 de ani în luna iunie a acestui an. Credeți-mă că am fost destul de aproape!!!”, a scris un fan alături de o fotografie cu Pink pe scenă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85239553451538