Aprilie 09, 2022
Pe covorul roșu e impecabilă. Cum arată Salma Hayek fără machiaj, la o plimbare. Poze de paparazzi
Salma Hayek, una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute actrițe din lume, își poate permite să îmbrace orice fel de haine, indiferent cât de scumpe ar fi. Pe covorul roșu, arată mereu ca scoasă din cutie, însă în timpul liber renunță la ținutele elegante în favoarea celor sport sau casual.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Zilele trecute, Salma a fost pozată de paparazzi la o plimbare alături de prietena ei, actrița argentiniană Mia Maestro. Fără urmă de machiaj pe chip și îmbrăcată într-un trening peste care a pus un șal, starul de 55 de ani fost întruchiparea relaxării. A purtat ochelari de vedere și un fes pe cap, pe sub care a avut două codițe împletite.

Salma Hayek 

Salma Hayek 

Ca două bune prietene, actrițele au luat câte o cafea la pachet și au făcut câțiva pași alături de câinii Salmei. Au gesticulat, au comentat cele mai noi știri din viața fiecăreia și au fost exact ca oricare alte două bune prietene care s-au întâlnit să bea o cafea, nu neapărat ca două vedete internaționale. La un moment dat, Salma și-a aprins o țigară și a tras cu nesaț, nederanjată de faptul că fotoreporterii au găsit-o chiar și într-un parc din Londra.

 

 

Sursa peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.0277774333954