Noiembrie 11, 2022
Pavel Stratan a împlinit 52 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Cleopatra
Este zi de sărbătoare în familia Cleopatrei Stratan. Tatăl artistei împlinește astăzi 52 de ani, așa că a postat un mesaj emoționant pentru tatăl său și a „scos de la naftalină” câteva imagini cu ei doi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru Cleopatra Stratan, ziua de astăzi are o semnificație cu totul specială, Tatăl său și-a sărbătorit ziua de naștere, moment care a fost marcat așa cum se cuvine. Încă de la primele ore ale dimineții, artista a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, împreună cu câteva poze.

Cleopatra Stratan i-a mărturisit tatălui său cât de mult îl iubește și că îi este recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru ea, cu promisiunea că îl va susține necondiționat, așa cum a făcut și artistul cu fiica sa.

„La mulți ani, eroul meu! Îți mulțumesc pentru tot ceea ce mi-ai oferit și îmi oferi încă din prima zi!”, a scris Cleopatra Stratan în dreptul unei imagini distribuite pe Instagram.

Artista i-a transmis un mesaj emoționant tatălui său, de ziua sa de naștere 

Artista i-a transmis un mesaj emoționant tatălui său, de ziua sa de naștere 

Artista i-a transmis un mesaj emoționant tatălui său, de ziua sa de naștere

Nu este pentru prima dată când artista distribuie astfel de mesaje pe rețelele de socializare. Cleopatra Stratan este activă în mediul online și își ține mereu la curent fanii cu evenimentele din viața sa.

Astfel că, următorii de pe Instagram au observat că relația tată - fiica este cât se poate de bună și că legătura celor doi este una specială, așa cum povestea chiar artista în mediul online.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95182156562805