Septembrie 24, 2020
Olga și Alexandru Manciu, de NOUĂ ani soț și soție
Soții Manciu au ajuns la nunta de salcie. Subţire, aparent fragilă, salcia se îndoaie în vânt, dar nu se rupe. Aşadar, după 9 ani, căsnicia e din ce în ce mai rezistentă la încercările vieţii, pentru că soţii ştiu să se dea “după cum bate vântul” şi, la nevoie, să facă compromisuri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Tu pe toate le știi. Doar vreau să las aici ca peste ani să recitesc. Eu nu ți-am promis nimic. Și nici nu știu cum va fi mai apoi și cum vor evolua lucrurile, dar eu sunt foarte mândră de personalitățile în care ne-am transformat. Sunt recunoscătoare pentru prietenia noastră, pentru parteneriatul pe care l-am creat, pentru oamenii pe care i-am născut și pentru libertatea pe care ni-o dăruim zilnic.

Cum ți-am mai spus: eu vreau tu să fii fericit. Dacă tu vei fi, voi fi și eu. Eu știu că tu iubești adrenalina și îți place să Riști - cu mine altfel nu va fi, știi, da?! Nesilit de nimeni și de bună voință, te Invit să pășim mai departe în aceeași direcție. Dacă ești de acord, eu voi fi în stânga ta și aștept un semn", a scris Olga încă de dimineață pe contul său de Instagram.

Olga a recunoscut într-un interviu că îl admira pe Alex încă de pe vremea când acesta era concurent la Fabrica de Staruri. La ziua ei de naștere, mama ei i-a făcut o surpriză și l-a invitat pe Alex să facă spectacol. "Am venit să cânt pentru 350 de euro și am rămas pentru toată viața", așa glumește adesea interpretul. 

Prima întâlnire a avut loc la o lună după acea petrecere. Alex a făcut-o pe Olga să aștepte o oră. Deși a enervat-o maxim neglijența lui, Olga a acceptat și alte întâlniri. 

Cei doi s-au logodit la sfârșitul lunii Decembrie a anului 2010. Pe atunci Olga avea 19 ani, iar Alex 24 de ani, iar la scurt timp au devenit mire și mireasă.


Gemenii Matei și Damian au apărut pe lume în Iulie 2012, iar mezinul, Vladislav, în urma cu patru ani. De ceva vreme, familia Manciu locuiește la Londra.


 



citeste și
SQL exec time = 0.8664710521698