Noiembrie 30, 2022
O Yeong-su, cel mai vârstnic actor din filmul Squid Game, este acuzat de agresiune sexuală
Fanii celebrului serial „Squid Game” au fost șocați să afle că cel mai vârstnic actor a fost acuzat de comportament sexual neadecvat. Este vorba despre O Yeong-su, care ar fi atins o femeie în mod nepotrivit, fiind acum cercetat de oficialii judiciari sud-coreeni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O Yeong-su, starul în vârstă de 78 de ani care a câștigat Globul de Aur, este cercetat pentru faptul că în 2017 ar fi atins în mod indecent o femeie. Victima a depus plângere la poliție împotriva acestuia în decembrie anul trecut, dar cazul a fost închis în primăvara acestuia an, fără ca actorul să fie acuzat. 

Ancheta a fost de curând redeschisă, la cererea victimei, iar scandalul în care este implicat îl afectează, se pare, și pe plan profesional. Ministerul Culturii din Seul ar fi oprit deja difuzarea unui spot publicitar în care apărea celebrul actor din serialul „Squid Game”.

Squid Game' Actor O Yeong-su Indicted For Sexual Misconduct

O Yeong-su este primul actor din Coreea de Sud care a câștigat un Glob de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar într-un serial. „Squid Game” spune povestea unor persoane cu datorii mari care participă la diferite serii mortale inspiate din jocuri pentru copii, asta pentru a reuși să câștige un premiu impresionant în bani.

Sursa - PROTV



citeste și
SQL exec time = 0.9752733707428