Februarie 23, 2022
O prezentatoare Pro Tv a lovit mai multe mașini, într-o parcare.
A devenit o obișnuință pentru Adela Popescu să povestească despre gafele pe care le-a făcut de-a lungul timpului în trafic. Astăzi, prezentatoarea de la Pro TV a dezvăluit cum a lovit mai multe mașini parcate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O nouă zi de emisie, un nou prilej pentru Adela Popescu să facă dezvăluiri din viața sa personală. Vedeta a povestit, miercuri, în emisiunea „Vorbește lumea”, unul dintre evenimentele din trafic pe care nu le poate uita.

Soția lui Radu Valcan și-a amintit de perioada în care abia obținuse permisul de conducere și, în încercarea de a pleca dintr-o parcare, a lovit mai multe mașini.

Adela Popescu a avariat mai multe mașini parcate

Shurubel și Bogdan Ciudoiu au fost curioși să descopere dacă Adela Popescu a avariat vreodată o mașină parcată, ținând cont ca prezentatoarea tv a povestit de-a lungul timpului diferite întâmplări amuzante din trafic.

Cu sinceritatea cu care și-a obișnuit publicul, Adela Popescu a dezvăluit că nu a lovit o singură mașină, ci șase, chiar în prima lună în care a obținut permisul auto.

Totul s-a întâmplat la nunta unei prietene de-ale blondinei, iar mireasa a fost nevoită să îndure plângerile venite din partea păgubiților.

„În prima lună când am luat carnetul m-am dus la o nuntă. Până am ieșit din parcarea nunții, am lovit șase (n.r mașini). 

Deci, eram la nunta prietenei mele, Andreea. Poate să confirme pentru că, săraca mireasă, a primit multe reclamații. Pentru că erau invitații cei care fuseseră…”, a mărturisit Adela Popescu.

Prezentatoarea „Vorbește lumea” a glumit și a afirmat că atunci era începătoare, dar că acum lucrurile stau cu totul altfel. Motivul nu este că a devenit un șofer experimentat, ci pentru că a hotărât să nu se mai urce la volan.

„Lucrurile s-au schimbat, nu mai lovesc mașini. Acum nu mai conduc eu.”, s-a amuzat Adela Popescu.

Sursa: fanatik.ro



citeste și
SQL exec time = 0.66362357139587