Noiembrie 18, 2022
O poveste de amor tulburătoare. Ce cuplu superb formează Salma Hayek și Channing Tatum
Expresivul cuplul Salma Hayek și Channing Tatum va putea fi văzut în curând, pe marile ecrane, într-o poveste de iubire tulburătoare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ca un cadou de Ziua Îndrăgostiților, căci atunci se lansează noul film, condimentat cu momente pasionale și lecții de viață.

”Mike cel magic” revine cu noi personaje și povești seducătoare. ”Ultimul dans al lui Mike cel Magic” se vrea ultima parte a trilogiei de succes. Revine Channing Tatum, cu unul dintre cele mai bune roluri ale sale, dar și cu o nouă iubită, nimeni alta decât Salma Hayek.

Actrița va avea un rol semnificativ în celebra producție. Motorul acestui film, energia feminină care o potențează pe cea masculină.

Marți, a apărut clipul de prezentare, care nu face decât să prelungească așteptarea: este un film de 5 stele.

Channing Tatum a mai vorbit în trecut despre ”Mike cel magic”, despre acest rol deosebit și lucrurile pe care le vede superimportante.

 

Și-a dorit femeia deosebită și iată că a primit-o: ”Vreau o egală, o femeie apropiată de Mike din punct de vedere al caracterului, o parteneră care să țină acțiunea pe jar.”, povestea actorul din rolul principal.

Rolul lui Hayek a fost anterior jucat de Thandiwe Newton, care a părăsit producția mai devreme. Potrivit zvonurilor, au fost numeroase neînțelegeri pe platourile de filmare între Channing Tatum și ea.

”Ultimul dans al lui Mike cel Magic” este regizat de Steven Soderbergh, iar premiera va putea fi vizionată din 10 februarie, în cinematografe.

Sursa

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0262722969055