Septembrie 20, 2023
O femeie din Republica Moldova, împreună cu fiica ei, au luat cele trei cuțite la concursul culinar din România „Chefi la cuțite”
O femeie din Republica Moldova, împreună cu fiica ei, au luat cele trei cuțite la concursul culinar din România „Chefi la cuțite” și, astfel, au reușit să treacă în etapa următoare a competiției.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Liliana Mîrza are 42 ani. Femeia este pasionată de poezie, scrie versuri. Activează în calitate de manager. Atât ea, cât și fiica ei, joacă badminton și participă la competiții. Au în palmares o finală jucată una împotriva celeilalte, cu scor 1:1.

Paula, fiica Lilianei Mîrza, are 17 ani și este elevă la un liceu din Chișinău, scrie newsmaker.md

Noi suntem fani mari a emisiunii și privim întotdeauna împreună, analizăm ce gătesc concurenții, ce strategii fac șefii. (…) Pentru noi această experiență este o adevărată aventură, este un act de curaj să venim aici din Moldova, dar sigur că nu puteam să venim doar de dragul venitului, noi ne dorim cuțite”, a spus femeia.

Ea a adăugat că își dorește să ajungă „măcar în semifinala” concursului culinar.

Paula a gătit risotto cu creveți, mama ei a ales să facă ouă benedict cu sos olandez, avocado și creveți, iar la desert – papanași. Înainte de a da verdictul, femeia a recitat o poezie pentru jurați. Cei din urmă au apreciat creația Lilianei Mîrza.

Foarte gustos, felicitări, gătiți cu gust. Foarte gustos”, a fost reacția unui jurat la cele gătite de Liliana și fiica ei.

Ou gătit perfect. Felicitări”, a adăugat un alt jurat.

Într-un final, Liliana Mîrza și fiica ei Paula s-au ales cu cele trei cuțite și au reușit să treacă în etapa următoare a competiției.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60797333717346