Aprilie 12, 2022
„Nu-mi pasă de greutatea mea” Selena Gomez a răspuns celor care îi critică înfățișarea
Selena Gomez a postat un mesaj dur pentru persoanele care îi critică aspectul fizic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Selena Gomez le-a transmis criticilor că nu îi pasă de greutatea ei și nici altora nu ar trebui să le pese. Duminică, actrița, în vârstă de 29 de ani, a făcut apel la cei care au adus comentarii răutăcioase la adresa aspectului ei fizic.

Vorbind pe TikTok Stories, Selena Gomez a spus că încearcă să își limiteze mesele nesănătoase de tip fast-food, însă uneori nu se poate abține. Vedeta a mărturisit că uneori poftele îi dau peste cap dieta, însă nu își face probleme pentru siluetă.

Ce mesaj le-a transmis Selena Gomez celor care îi critică fizicul

„Încerc să rămân slabă, dar am fost la Jack in the Box și am luat patru tacos, trei rulouri cu ouă, inele de ceapă și un sandwich picant cu pui”, a spus vedeta.

Pe de altă parte, artista a menționat că, orice ar face, mereu se confruntă cu comentarii răutăcioase din partea criticilor. Astfel, Selena le-a răspuns celor care au o problemă cu aspectul ei fizic și le-a transmis că este perfectă exact așa cum este, fără a dori să se schimbe pentru ei.

„Dar, sincer, nu-mi pasă de greutatea mea, pentru că oamenii oricum se plâng de ea. ‘Ești prea mică’, ‘ești prea mare’, ‘asta nu ți se potrivește’. ‘Meh meh meh meh meh’. Sunt perfectă așa cum sunt. Morala poveștii? La revedere.”, a transmis Selena Gomez.

Selena Gomez, care a suferit un transplant de rinichi în septembrie 2017 din cauza unor complicații cauzate de lupus, a explicat anterior că problemele sale de sănătate provoacă „fluctuații de greutate” care o deranjau. De când a aflat că se confruntă cu probleme renale și tensiune arterială ridicată, artista a observat și că începe să acumuleze câteva kilograme în plus. Cântăreața a spus că „mixul” dintre boala ei și medicamentele de care are nevoie îi modifică greutatea.

„Am lupus și mă confrunt cu probleme renale și tensiune arterială ridicată, așa că mă confrunt cu multe probleme de sănătate, iar atunci am început să observ mai multe lucruri legate de imaginea corporală. Este vorba de medicamentele pe care trebuie să le iau pentru tot restul vieții mele, depinde chiar și de lună, ca să fiu sinceră”, a spus vedeta într-un interviu cu prietena Raquelle Stevens în cadrul podcastului său video Giving Back Generation în noiembrie 2019.

Sursa: elle.ro



citeste și
SQL exec time = 0.55033826828003