Octombrie 03, 2018
Nu beau deloc! Află care sunt cele 10 vedete care au renunțat la alcool

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În lumea plină de tentații, sunt vedete excepții, care foarte bine pot trăi și fără alcool, iar fraza cântecului „beau de lipsa lui", nu li se potrivește nicidecum. De Ziua Internațională Fără Alcool, vă propunem Top 10 vedete, care nu se ating de alcool.

 

1. Jennifer Lopez

 

Cântăreața de 49 de ani are mare grijă de silueta si de sănătatea ei. Ea susține că alcoolul distruge pielea.

 

2. Christina Ricci

 

Bruneta nu s-a mai atins de alcool de mai bine de 15 ani. A băut mult alcool pe la 20 de ani. Acum nu bea deloc, la petreceri se „alintă" cu dansuri și Cola Zero.

 

3. David Beckham

 

Ca mulți alti atleți de performanță, fotbalistul britanic a renunțat la băutură acum câțiva ani și spune că nu îi simte lipsa. 4. Gerard Butler Actorul scoțian spune că a trecut atât de mult timp de când a renunțat la alcoo, că nu-i mai ține minte gustul.

 

5. Kristin Davis

 

Vedeta din “Sex And The City” a renuțat total la alcool la 22 de ani.

 

6. Kim Cattrall

 

 

Și o altă vedetă din serialul “Sex And The City” nu bea alcool. Deși a fost imaginea cocktailurilor în acest film, starul a spus că nu bea alcool și că moda e singurul ei viciu și unica modalitate prin care se poate distra.

 

7. Leona Lewis

 

 

Interpreta pop a muzicii britanice este un model pentru tinere. Aceasta chiar urăște gustul alcoolului. Când melodia sa de debut “Bleeding Love” a ajuns number one în topuri, a sărbătorit cu șampanie fără alcool.

 

8. Katy Perry

 

 

Și Katy în anul 2010 a renunțat definitiv la alcool. A ales să se concentreze pe cariera ei și nu pe băutură. 9. Naomi Campbell Supermodelul a renunțat la consumul de băuturi alcoolice mai bine de 10 ani, după ce a realizat că majoritatea scandalurilor in care era implicata porneau de la un pahar de băutură. Nu bea și pentru că a devenit alergica la alcool. Vedeta spune că are mai multă energie și se distrează mai bine acum, când nu întrebuințează tărie, iar dimineața devreme se trezește fără migrene.

 

10. Tobey Maguire

 

 

Fostul Spiderman a povestit încă în 2010 că n-a mai pus o picătură de alcool în gură de 15 ani, deoarece în tinerețe a avut probleme cu tăria. Actorul a recunoscut: “Ma distram grozav, dar ce mi-a făcut alcoolul in viață, n-a meritat.”

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0479319095612