Noiembrie 14, 2016
Noua generație Hollywood: 7 frumuseți celebre!
Renumitele actrițe de la Hollywood se pregătesc deja pentru a întâmpina noua generație de tinere frumoase și talentate. Aceste tinere, mai ieri învățau la școală, făceau primii pași, filmându-se în seriale necunoscute sau în spoturi publicitare, iar acum se pot mândri cu adevărat de succes!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cui îi revin acum cele mai importante roluri de la Hollywood?

1. Dakota Fanning

Copilăria și-a petrecut-o pe platourile de filmare. La început, Dakota s-a filmat în seriale, apoi au urmat roluri importante în filme. Primele roluri: ,,The Runaways'', ,,Elevation'', ,,Very Good Girls''. Actrița are 22 de ani.

2. Elle Funning

Inițial, s-a făcut remarcată în showbiz datorită surorii ei mai mari. Însă acum, tânăra se poate mândri cu faptul că lucrează alături de cea mai cunoscută actriță a Hollywoodului - Angelina Jolie, în filmul ,,Maleficient''. Acum tânăra are 18 ani.

3. Chloe Grace Moretz

Tânăra actriță de doar 18 ani este cunoscută după rolurile pe care le-a interpretat în celebrele filme ,,Dark Shadows'', ,,Let me In'', ,,500 Days of Summer''. Cei mai cunoscuți regizori de la Hollywood au fost atrași de către tânăra actriță, precum Tim Burton și Martin Scorsese.

4. Abigail Breslin

Tânăra are 20 de ani, dar este prezentă pe scenă de la doar 3 ani. Primele roluri au fost jucate în spoturi publicitare, emisiuni TV apoi marile filme, precum: ,,The Little Miss Sunshine'', ,,Ghost'', ,,The Call'', ș.a.

5. Bailee Madison

La cei 17 ani ai săi această micuță a reuțit să apară în mai mult de 20 de filme, printre care: ,,Lonely Hearts'', ,,Bridge to Terabithia'', ,,Brothers'', ș.a.

6. Amandla Stenberg

Tinerei actrițe de 18 ani i se prevede un viitor luminos, primul său rol fiind jucat în senzaționalul film ,,The Hunger Games''. De asemenea, tânăra a fost vocea mai multor desene animate.

7. Foy Mackenzie

Tânăra are doar 15 ani, dar se poate mândri cu faptul că a lucrat pe acelașo platou de filmare cu Kriste Stewart și Robert Pattison. De asemenea, tânăra a jucat de la vârsta de 5 ani în spoturi publicitare, în timp ce se ocupa cu baletul și arte mațiale.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.971031665802