Septembrie 18, 2023
Nimeni nu se aștepta la asta! Hugh Jackman și soția sa divorțează după 27 de ani de căsătorie
Fără scandal și fără resentimente! Cel mai discret cuplu de la Hollywood își spune „Adio!” cu multă eleganță.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Hugh Jackman și soția lui, Deborra-Lee Furness, au anunțat că pun capăt căsniciei lor după 27 de ani, relatează „Daily Mail.”

„Am fost binecuvântați să împărtășim aproape 3 decenii împreună ca soț și soție într-o căsnicie minunată și plină de iubire. Călătoria noastră acum se schimbă și am decis să ne despărțim pentru a ne urmări dezvoltarea individuală”, a declarat cuplul într-o declarație obținută vineri de „People”.

Discreți, cum îi știm, Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness și-au promis să se despartă cu eleganță și să aibă un divorț civilizat, simțind „recunoștință, dragoste și bunătate” pentru anii petrecuți împreună, scrie okmagazine.ro

„Familia noastră a fost și va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Ne asumăm acest următor capitol cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem foarte mult înțelegerea voastră în a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră navighează această tranziție în toate viețile noastre”.

Fostul cuplu a semnat declarația ca „Deb și Hugh Jackman", adăugând: „Aceasta este singura declarație pe care o va face oricare dintre noi".

Hugh Jackman si Deborra Lee Furness FOTO Profimedia jpg 

Cuplul australian are împreună doi copii: Oscar (23) și Ava (18).

La 67 de ani, blonda australiană este cu 13 ani mai în vârstă decât Hugh Grant, de 54 de ani, și au declarat anterior că nu au petrecut niciodată mai mult de două săptămâni separat, de la nunta lor din 1996 încoace.

În luna aprilie a acestui an a marcat cea de-a 27-a aniversare a căsătoriei lor, iar starul din „Wolverine” a postat un omagiu emoționant pentru soția sa. „Te iubesc, Deb! Astăzi este cea de-a 27-a aniversare a căsătoriei noastre. 27 de ani! Te iubesc atât de mult!”, s-a bucurat actorul în fața celor 79,1 milioane de urmăritori ai săi de pe rețelele de socializare. „Împreună am creat o familie frumoasă. Și o viață. Râsul tău, spiritul tău, generozitatea, umorul, obrăznicia, curajul și loialitatea ta sunt un dar incredibil pentru mine. Te iubesc din toată inima mea!”.

Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg

Deși el este, fără îndoială, mai cunoscut decât soția sa, Deborra-Lee Furness filmase deja 20 de filme în momentul în care ea și Hugh Jackman s-au întâlnit în timp ce juca în rolul unui psiholog de închisoare și al unui deținut cu leziuni cerebrale în serialul „Correlli” dufuzat la ABC, în 1995.



citeste și
SQL exec time = 0.82430911064148