Martie 14, 2023
Nicoleta Nucă se confruntă cu probleme de sănătate. Artista și-a îngrijorat fanii cu această veste tristă
Nicoleta Nucă este foarte activă pe rețelele personale de socializare și de fiecare dată când are ocazia împărtășește momentele frumoase, dar și cele mai puțin frumoase din viața ei cu fanii ei de pe Instagram și Facebook. De această dată, artista le-a mărturisit urmăritorilor ei că se confruntă cu probleme de sănătate. Cântăreața și-a îngrijorat fanii cu această veste tristă. Iată ce a pățit, dar și ce a povestit pe InstaStory!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe rețelele personale de socializare, Nicoleta Nucă a precizat că pentru ea nu a fost niciodată o problemă să se tundă, însă ea și-a dat seama că are probleme de sănătate, deoarece îi cădea părul foarte mult, scrie spynews.ro

„Lungimea parului meu nu a fost si nu este un subiect caruia sa ii dau prea multa importanta, tocmai de aceea am facut nenumarate schimbari de look de-a lungul timpului fara sa regret vreo clipa ca am taiat parul. Nu am crezut niciodata ca parul ma defineste ca femeie sau ca lungimea acestuia indica gradul de feminitate de care dispun. Nu judec femeile care nu-si imagineaza sa aiba parul mai scurt sau nu au curajul sa faca o schimbare de look, dar clar nu le inteleg. Parul creste, pentru ca asa sunteti conceputi din fericire, si daca regreti o schimbare de look. Cu putina rabdare revii la forma initiala. Pe lânga asta, din cele mai vechi timpuri, natura ne-a oferit moduri prin care putem stimula cresterea parului prin intermediul diferitor plante aplicate topic sau ingerate, pe lânga asta, daca ai un stil de viata activ si o alimentatie bogata in alimente nutritive, organismul este "ajutat". Iar in zilele noastre a mai contribuit si stiinta la acest capitol, prin diverse substante extrase chimic si tratamente pentru scalp. Deci de ce atâta frica sa tai parul?”, a povestit cântăreața pe InstaStory.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

Mai mult decât atât, celebra artistă a mai declarat că mulți factori duc la căderea părului, iar când a văzut cât de mult îi cade ei părul și-a dat seama că există o problemă și a apelat la analize.

„Cum ziceam si la inceput, lungimea parului nu a fost niciodata o grija de-a mea... In schimb, caderea parului m-a preocupat mereu. Sunt multi factori care sporesc caderea parului, printre care stresul, oboseala, alimentatia necorespunzatoare si saraca in macro si micro nutrienti, vitamine, minerale, etc. Ingrijirea parului cu produse agresive si nepotrivite, tratamentele termice frecvente (feon, placa, ondulator,etc) fara protectie. Nu in ultimul rând, anumite afectiuni. Asa ca, in momentul in care am observat ca îmi cade parul mai mult decât de obicei, m-am alarmat si am început sa caut cauza”, a mai adăugat ea.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

Ce a pățit artista în urmă cu doi ani

După toate cele povestite, Nicoleta Nucă a declarat că în urmă cu doi ani și-a făcut analize și a aflat că are probleme cu hormonii tiroidieni, motiv pentru care ei îi cădea părul. Așadar, artista a luat decizia de a face tratamente cu laser pentru această problemă cu căderea părului și a reușit să obțină rezultatele dorite.

„Asta s-a întâmplat circa 2 ani in urma... In urma unor analize pentru hormonii tiroidieni, la recomandarea medicului, am descoperit ca am o forma usoara de hipotiroidism care in combinatie cu efectele negative pe care le-a avut covidul asupra organismului meu, au declansat o cadere destul de agresiva a parului. La scurt timp dupa ce am descoperit ce se întampla, am început sa merg la tratamentul cu laser pentru par. La aproximativ o luna- o luna jumatate de la începerea tratamentului, parul nu-mi mai cadea si a început sa îmi creasca extrem de mult baby hair. Apoi s-a indesit si mi s-a întarit foarte mult parul. Acum continui cu tratamentul cu laser, dar e mai mult de mentinere pentru ca stresul si diversi alti factori externi nu au disparut complet din viata mea”, a mărturisit artista.

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.9222013950348