Nicoleta Nucă s-a logodit cu iubitul său, toboșarul Alex Ursache, anul trecut, pe timpul pandemiei, după patru ani de relație! Cererea în căsătorie a fost una cât se poate de romantică și s-a petrecut, vara trecută, pe malul Bosforului, în vacanța pe care cei doi îndrăgostiți au petrecut-o la Istanbul.
Solista a primit inelul pe barcă, iar acum cei doi plănuiesc o nuntă atipică, tot peste hotare. Solista a ales Insula Capri și își dorește o nuntă exclusivistă, chiar dacă asta îi va costa ceva bani pe îndrăgostiți.
„Nu am stabilit încă data nunții. Locul a rămas același, undeva în Italia. Facem nunta peste hotare, într-un număr extrem de restrâns, doar familia și atât. Ne-am gândit la insula Capri. Nunta pentru mine este sărbătoarea iubirii a doi oameni, nu-mi plac deloc tradițiile de aici, din România”, a declarat solista.
Nicoleta nu a stabilit încă data nunții, dar știe clar care va fi meniul cu care se vor delecta invitații la petrecerea exclusivistă din Capri. Bineînțeles, sunt excluse sarmăuluțele și orice mâncare tradițională românească.
„La mine la nuntă va fi un meniu foarte versatil, cel mai probabil un meniu a la carte. Vreau ca fiecare să se buucre de masa respectivă, de mâncare, să-i placă mâncarea, nu să fie nevoiți să înghită mâncarea pe care vreau eu să o mănânc.
Nu-mi place chestia asta, care se practică de cele mai multe ori la nunți, unde există o alegere foarte limitată în ce privește mâncarea, adică ai voie să mănânci cele două chestii din meniu pe care ți le impune cineva. De exemplu, nu o să fie sărmăluțe, nimic tradițional!
Sunt câteva preparate tradiționale românești pe care eu una nu reușesc să le înțeleg deloc. Cârnați, lebăr, caltaboș, ceva de genul acesta. O chestie din organe cu organe. Nici nu știu bine cum se numește”, ne-a mai declarat solista.
Acum că se mărită, Nicoleta Nucă recunoaște că stă mai mult prin bucătărie și chiar îi place să-și pună în practică talentele de chef.
„Am câteva preparate la care mă pricep foarte bine. În primul rând îmi ies genial cartofii la cuptor. N-am o rețetă specială, cred că-i fac cu foarte multă dragoste. Îmi iese foarte bine și chili con carne. Eu gătesc foarte curat. La mine nu există găteală cu prăjeală foarte multă, cu ulei mult, fiertură, chestii ciudate grase. Eu gătesc totul la cuptor sau la grill cu condimente și cam atât.
Mai mâncăm și la restaurant în weekend, dar încercăm să nu ne facem un obicei din asta. Vreau să mai antrenăm și aptitudinile mele culinare, sunt o bucătăreasă decentă, aș spune. Bine, nu mă dau peste cap să încep acum să fac plăcinte, sarmale sau cozonaci. Eu am o relație foarte specială cu mâncarea, e o relație de iubire, aș putea spune. Dacă nu mă satisface mâncarea sunt foarte supărată”, a adăugat Nicoleta Nucă.
Sursa - click.ro