Septembrie 13, 2023
Nicoleta Luciu a ajuns piele și os, după ce a slăbit peste 15 kilograme. Cu greu o mai recunoști!
Ani de-a rândul a fost considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din România, titulatură pe care o păstrează și în prezent. Nicoleta Luciu pare de nerecunoscut, după ce a slăbit peste 15 kilograme în mai puțin de 3 luni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi, actrița care a jucat în „Inimă de Țigan”, „Regina” și „Lacrimi de Iubire” și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind vârsta de 43 de ani. Sora ei, Luciana, a postat o fotografie în social media, urându-i un călduros la mulți ani. Fanii au rămas șocați însă de transformarea radicală a Nicoletei, care este mult mai slabă față de cum o știau înainte.

Nicoleta Luciu, apariție neașteptată de ziua ei  

În ciuda succesului de care avea parte, Nicoleta Luciu a decis în urmă cu mai mulți ani să se retragă din lumina reflectoarelor și să se mute la Miercurea-Ciuc, pentru a se dedica familiei sale. În ultimele luni însă, vedeta a început să apară mai des în social media, dar nu oricum, ci cu schimbări de un mare impact, scrie click.ro

Nicoleta și Iuliana Luciu / foto: Facebook  

Secretele care o ajută pe actriță să se mențină într-o formă de zile mari

În trecut, în cadrul unui interviu mai vechi, Nicoleta Liviu enumera trucurile la care apelează pentru a-și menține frumusețea.

„Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu mănânc cât să pot merge pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal. Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar, brusc, după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”, a declarat Nicoleta Luciu în cadrul unei emisiuni TV.



citeste și
SQL exec time = 1.147225856781