Octombrie 31, 2023
Nicole Scherzinger, desculță și plină de sânge pe străzile din Londra. Vedeta a șocat cu apariția sa
Nicole Scherzinger a șocat cu ultima sa apariție. Aceasta a defilat desculță și plină de sânge pe străzile din Londra.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta a ales un look extrem de îndrăzneț pentru Halloween. Nicole a purtat o rochie de mătase neagră pe care nu a accesorizat-o cu absolut nimic.

Cântăreața nu a purtat nimic în picioare și a avut tot corpul acoperit de sânge fals.

Vedeta în vârstă de 45 de ani joacă în prezent rolul lui Norma în Sunset Boulevard de Andrew Lloyd Webber la West End's Savoy Theatre, scrie stirileprotv.ro

Nicole a dat viață celebrului personaj defilând pe străzile Londrei în timp ce era încă costumată în ținuta de scenă.

La finalul piesei de teatru, Norma din Sunset Boulevard apare plină de sânge după ce a comis o crimă. În acest fel și-a făcut Nicole Scherzinger apariția pe stradă. Mai departe vedeta a plecat la o petrecere privată în Londra, conform Daily Mail.

În ciuda aspectului sângeros, Nicole a avut grijă să aducă un element sexy ținutei ei – a purtat o rochie neagră din mătase care îi punea formele în evidență.

Gruesome: Nicole Scherzinger brought gory and sexy to Halloween on Sunday

Cu mâinile, gâtul și fruntea acoperite de sânge, vedeta a reușit să întoarcă toate privirile. Nicole și-a lăsat părul desfăcut pentru un aspect „dezordonat", dar totuși plin de farmec. În ciuda rănilor false, Nicole a radiat la propriu și la figurat.

Horror: Nicole made sure to bring a sexy element to her look

Noul rol al lui Nicole marchează revenirea vedetei pe scenă, la opt ani după ce a fost nominalizată la premiul Olivier pentru interpretarea lui Grizabella din Cats.

Details: he stepped out barefoot with a bloodied neck covered in wounds

Seven years ago, Nicole Scherzinger was on the receiving end of a bitter tongue-lashing from Andrew Lloyd Webber. Now she is the universally feted star of his revamped Sunset Boulevard musical in London



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1199135780334