Noiembrie 11, 2020
Nicki Minaj, despre responsabilitățile materne. ”Vrea să-i dedic tot timpul”
Actrița și interpreta, Nicki Minaj a devenit mai responsabilă de mai bine de o lună. Mai exact după venirea pe lume a fiului său. Deși încearcă să mențină o conexiune strânsă cu fanii săi, cu greu îi reușește. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Am încercat să scriu o postare în timp ce-l hrăneam. Se uita la mine, iar din privirea lui am înțeles că ar trebui să renunț. Vrea să fiu concentrată doar pentru el”, a scris artista americană pe contul său de Twitter.

Potrivit Okmagazine.ru, vedeta încă nu a angajat o bonă pentru micuț, deși este conștientă că, mai devreme sau mai târziu, va trebui să apeleze la ajutorul cuiva. ”Toți îmi spun asta și pe bune am nevoie de cineva, dar nu e o decizie ușoară”, a mai adăugat starul afro-american.

Nicki Minaj și Kenneth Petty s-au căsătorit anul trecut, iar pe 30 septembrie au devenit părinții unui băiețel. Numele lui încă nu a fost dezvăluit. De altfel, la început a ținut în secret și sexul bebelușului. În 2019, rapperița a anunțat că va pune muzica pe pauză pentru a-și permite să dedice mai mult timp familiei sale.

 



citeste și
SQL exec time = 0.86149716377258