Februarie 07, 2024
Natalia Gordienko, în lenjerie și cu voal de mireasă. Imaginile care au înfierbântat Instagramul
Interpreta Natalia Gordienko este feminină, elegantă și foarte frumoasă. Dintotdeauna, blondina i-a cucerit pe toți cu zâmbetul și rafinamentul său.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Natalia Gordienko este foarte activă pe rețelele sociale. Aceasta împarte zilnic cu urmăritorii săi frânturi din viața de artist. Ieri, interpreta a publicat o serie de fotografii din cadrul unei ședințe foto incendiare, în care Natalia este doar în lenjerie, un corset alb și voal de mireasă. Vedeta a cochetat cu aparatul de fotografiat, cum poate ea mai bine.

Interpreta este într-o formă fizică de invidiat, iar fotografiile îndrăznețe nu au putut trece neobservate de cei peste 302 mii de urmăritori ai Nataliei. Internauții au recaționat cu sute de aprecieri și zeci de comentarii de amirație la felul în care arată vedeta.

"Бабочки в моём животе - это любовь к тебе… месяц любви и волшебства вошёл в свои права.", a scris Natalia la descrierea pozelor.

 

Amintim că, Natalia Gordienko în decembrie 2017 a devenit pentru prima oară mămică. Vedeta are un copilaș pe nume Cristian. Chiar și după naștere, interpreta a reușit să-și mențină silueta și să arate perfect. Acest lucru i-a reușit prin multe exerciții, un mod de viață sănătos și voință de fier. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73973608016968