August 22, 2023
Natalia Barbu își sărbătorește ziua de naștere: "Astăzi la 44 de ani, sunt recunoscătoare pentru tot"
Astăzi, 22 august, interpreta Natalia Barbu a împlinit 44 de ani! Cu această ocazie vedeta a distribuit câteva fotografii din superba vacanță din Bali.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îndrăgita artistă împlinește frumoasa vârstă de 44 de ani, iar pentru a marca această zi de sărbătoare, ea a scris un mesaj de recunoștință pe pagina sa personală, însoțit de o serie de fotografii din vacanța exotica din Bali, acolo unde se află cu întreaga familie.

Natalia Barbu a ales să își sărbătorească această aniversare într-un cadru idilic, în mijlocul peisajelor pitorești ale insulei indoneziene. Împreună cu familia, artista a optat pentru o evadare relaxantă în Bali, unde se bucură de plajele exotice, mâncarea delicioasă și cultura fascinantă.

"Astăzi la 44 de ani, sunt recunoscătoare pentru tot, pentru fiecare moment din viața mea, cu bune și mai putin bune... pentru copiii și soțul meu, familia mea frumoasă, pentru darul de a cânta și dărui prin muzica, pentru oamenii minunați din viața mea, pentru publicul meu și lista e lunga... La mulți ani luminoși și voioși mie și vouă vă doresc! Cel mai frumos loc pentru ziua mea, Bali! Mulțumesc", a scris Natalia Barbu, pe pagina sa personală.

 

 

 

Internauții au avut grijă să vină cu multe aprecieri la fotografiile postate și să-i lase numeroase mesaje de felicitare interpretei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5716564655304