Aprilie 12, 2024
Natalia Barbu a lansat versiunea acustică a piesei „In the Middle”
Interpreta Natalia Barbu, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2024, și-a bucurat fanii și a lansat versiunea acustică a melodiei „In the Middle”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Versiunea nouă a piesei aduce o nouă profunzime și intimitate, oferind ascultătorilor o experiență muzicală captivantă și emoționantă. Interpreta speră că până la momentul apariției sale pe scena de la Malmö, Suedia, această versiune acustică va fi însoțită și de un videoclip special.

Versiunea acustică a piesei a fost unică și spontană

„E o versiune mai de suflet. Această versiune o avem de ceva vreme. Dacă mai reușim să facem și un videoclip, până plecăm la Eurovision, atunci e bine”, a mărturisit Natalia Barbu într-o intervenție directă la o emisiune la postul public de televiziune din Republica Moldova, transmite evz.ro

Interpreta mărturisește că realizarea versiunii acustice a fost unică și spontană, fiind făcută din prima, fără nicio repetiție prealabilă. Fiecare notă și fiecare sunet au fost pur și simplu înregistrate în momentul prezentului. Secvența video a fost surprinsă cu telefonul. A fost înregistrată spontan.

Natalia Barbu va urca pe scenă la Eurovision sub numărul 11

„Acest filmuleț este filmat și cântat dintr-un dublu. Tot ce vedeți este spontan, lejer, e conexiunea noastră cu sufletul”, a mai spus Natalia Barbu.

Amintim că, Natalia Barbu, care va reprezenta Republica Moldova laEurovision Song Contest 2024, va urca pe scenă sub numărul 11, în prima semifinală, care va avea loc pe 7 mai.

Canalul oficial de Youtube Eurovision Song Contest a prezentat pe 26 martie numărul de ordine al fiecărui stat concurent din cadrul celor două semifinale Eurovision Song Contest 2024.

„In the middle” este piesa care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2024, la Malmö, Suedia, interpretată de Natalia Barbu.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73321914672852