Octombrie 26, 2023
N-a iertat pe nimeni! 7 secrete dezvăluite de Britney Sperars în noua ei carte
Britney Spears (41 de ani) nu mai are nevoie de nici o prezentare. Diva a avut un trecut tumultuos, o carieră impresionantă, care a început la o vârstă fragedă și o viață amoroasă pătată de scandaluri. Acum, celebra cântăreață americană și-a dezvăluit toate secretele în cartea sa, intitulată „The Woman in Me” („Femeia din mine” n.r), care a fost lansată marți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A făcut avort la 19 ani. Britney a dezvăluit că a rămas însărcinată în timpul relației cu Justin Timberlake, care a durat trei ani – din 1999 până în 2002. Vedeta a mărturisit că a făcut avort la îndemnul cântărețului. „L-am iubit mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată”, a scris ea despre avort.

Justin Timberlake i-a dat papucii printr-un SMS! Spears a explicat că el a fost cel care a decis să pună capăt relației și că s-a despărțit de ea printr-un simplu mesaj pe telefon, lăsând-o „devastată” și chiar gândindu-se să părăsească industria muzicală. Relația cu fostul membru al N’Sync a durat trei ani și a fost extrem de mediatizată, scrie click.ro

L-a înșelat pe Justin Timberlake

Diva s-a iubit cu Justin Timerlake, din 1999 până în 2002 (Foto: GettyImages) 

Britney a recunoscut că l-a înșelat pe Timberlake. Ea a confirmat că s-a sărutat cu dansatorul Wade Robson, în timp ce încă era într-o relație cu Justin, dar susține că nu s-a întâmplat nimic mai mult. Ea a spus că i-a mărturisit lui Timberlake toate cele întâmplate și că el ar fi iertat-o la momentul respectiv.

„M-am simțit ca un copil-robot” - Britney a vorbit, de asemenea, despre tutela de 13 ani a tatălui său, în timp ce a detaliat cum Jamie Spears (71 de ani) „i-a controlat corpul și banii” și a „rănit-o” cu glume, spunându-i mereu că este „grasă”. „Să simți că nu ești niciodată suficient de bun este zdrobitor pentru un copil”.

A crezut că va fi ucisă de șarpele pe care l-a adus pe scenă, la MTV. Concertul susținut de Britney Spears în 2001, la MTV VMA, a rămas în istorie. Ea a urcat pe scenă cu un piton uriaș și deși a părut că este foarte relaxată, Spears a dezvăluit în cartea sa că s-a temut că șarpele o va ucide. „A devenit un moment iconic în istoria VMA, dar a fost chiar mai terifiant decât părea”, a explicat ea.

Britney nu mai vorbește cu tatăl ei, Jamie (Foto: Instagram) 

A renunțat la „libertatea” ei pentru a-și putea vedea fiii. Britney a vorbit, de asemenea, despre cum a plătit  cu „libertatea” ei în timpul tutelei tatălui său, pentru a-și vedea copiii, Jayden (17 ani) și Sean (18 ani), pe care îi are din relația cu fostul ei soț, Kevin Federline (45 de ani). Ea le-a dedicat această carte adolescenților, care trăiesc de ani buni cu tatăl lor, și care nu mai vorbesc cu mama lor de ceva vreme.

L-a lăudat pe fostul soț, Sam Asghari (30 de ani). „A fost un dar de la Dumnezeu”, a spus ea despre bărbatul de care a divorțat anul acesta. „Am știut imediat că îl vreau în viața mea. Chimia dintre noi la început a fost o nebunie.”

A dedicat cartea copiilor ei (Foto: Instagram) 



citeste și
SQL exec time = 1.0258722305298