Aprilie 10, 2024
Motivul pentru care Shannen Doherty nu a avut copii. Actrița are cancer în stadiu terminal
Shannen Doherty trece prin momente dificile, după ce a aflat că are cancer în stadiul terminal la sân. Actrița are și metastaze la creier, iar în urmă cu un an, a pus punct unui capitol important din viața ei. A divorțat după 11 ani de căsnicie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Shannen Doherty a devenit cunoscută, în principal, pentru rolul Brendei Walsh din Beverly Hills, 90210. De departe, cea mai mare dorință a ei, pe lângă cariera de succes, a fost aceea de a deveni mamă, lucru care nu a fost posibil, după ce a aflat că are cancer.

Shannen Doherty a aflat pentru prima dată că are cancer la sân în 2015. A urmat o perioadă complicată și tot atunci s-a ras în cap după ce și-a pierdut părul în timpul tratamentului. Tot atunci, a aflat că lupta împotriva bolii nu este deloc ușoară. Cancerul ei s-a răspândit atunci. Începuse încet, dar sigur să își piardă și speranța că va deveni mamă, scrie spynews.ro

„Nu este posibil (n.r. să rămână însărcinată) pentru că am ajuns la menopauză. Pentru asta (n.r. pentru a rămâne însărcinată), ar fi nevoie de estrogen, iar eu nu vreau să iau pastile cu hormoni. Nu pot risca”, a declarat Shannen Doherty, pentru presa de peste Ocean.

Shannen Doherty are cancer la sân în stadiul 4 și metastaze la creier

Motivul pentru care Shannen Doherty nu a avut copii. „Brenda” din Beverly Hills 90210 are cancer în stadiu terminal

Problemele au revenit încă din 2020, iar în prezent, actrița are cancer la sân în stadiu terminal și metastaze la creier. A decis ca în toată această perioadă să se concentreze mai mult pe sănătate, în speranța că într-o zi poate se va vindeca. Acesta este și motivul pentru care a ales să vândă tot ce are.

„Pe mine cancerul m-a făcut să fac un bilanț al vieții și să-mi schimb prioritățile, iar prioritatea mea în acest moment este mama. Nu vreau să aibă o grămadă de chestii de care să se ocupe. Nu vreau ca ea să aibă patru unități de depozitare pline cu mobilă, pentru că am avut eu o obsesie pentru mobilă, declara actrița de curând, atunci când a aflat că are cancer în fază terminală.

Shannen Doherty Reveals Breast Cancer Has Progressed to Stage 4 ...

Anul trecut, actrița a divorțat după 11 de căsnicie

Shannen Doherty a fost căsătorită de trei ori, iar în 2021, a divorțat de Kurt Iswarienko. Cei doi au fost împreună 11 ani. Actrița a intentat procesul de divorț. Separarea celor doi a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că părea că soțul ei îi este alături. De fapt, înainte de a fi operată pe creier, a aflat că bărbatul a înșelat-o. Aproape în toată această perioadă îi sunt, în schimb, mama, fratele și prietenea cea mai bună, Chris.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75034260749817