Iunie 22, 2022
Motivul pentru care Sandra Bullock va lua o pauză de la actorie. Ce probleme de sănătate are actrița
Sandra Bullock, în vârstă de 57 de ani, a recunoscut că se simte „epuizată” și că are nevoie de o pauză de la actorie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cel mai recent interviu acordat, vedeta Miss Congeniality a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să aibă un volum de muncă mai ușor, după ce inițial a confirmat în martie că își dorește să ia o pauză, simțind că suferă de Sindromul Burn out, boala secolului.

„Nu vreau să fiu dependentă de programul nimănui în afară de al meu. Sunt atât de epuizată. Sunt atât de obosită și nu sunt capabilă să iau decizii sănătoase și inteligente și știu asta', a declarat ea pentru The Hollywood Reporter.

Deși a ținut să sublinieze că este recunoscătoare pentru succesul pe care l-a avut de-a lungul carierei sale, ea a remarcat că nu a fost fără sacrificii și și-a exprimat îngrijorarea că acest lucru i-ar putea afecta și mai mult viața personală dacă ar continua să meargă la maxim.

Sandra Bullock Thought She Was Going to Die From Extreme Stress

De asemenea, Sandra Bullock a vorbit despre o conversație pe care a avut-o acum ceva timp cu ea însăși cu privire la încercarea de a găsi succesul.

„Mi-am spus: Nu-l mai căuta aici, pentru că nu există aici. Îl ai deja, stabilește-l, găsește-l și fii OK că nu ai de lucru care să te valideze', a mai spus Sandra Bullock.

Deși plănuiește o pauză și nu știe când ar putea reveni pentru a-și filma următorul film, ea a fost în continuare ocupată în ultimii ani și urmează să apară într-o comedie de acțiune numită Bullet Train.

Ea va juca alături de o distribuție plină de vedete care îi include și pe Brad Pitt și Michael Shannon. Sandra a preluat rolul Mariei Beetle după ce a înlocuit-o pe Lady Gaga, care a trebuit să renunțe la producție. Filmul urmează să fie lansat pe 5 august.

Sandra Bullock and Kelly Clarkson can't stop laughing in off-the-rails  interview

Aceasta urmează celei mai recente performanțe a sa din “The Lost City”, care a avut încasări de aproape 190 de milioane de dolari la nivel mondial, potrivit BoxOfficeMojo.

Vorbind pentru Entertainment Tonight în martie, vedeta a recunoscut că pauza va veni deoarece vrea să petreacă mai mult timp cu copiii ei, insistând: „Cu ei voi fi pentru o vreme”.

Sandra Bullock says she's 'so burnt out' and doesn't know when she'll  return to acting | Business Insider India

Sursa - avantaje.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97522068023682