Septembrie 08, 2022
Motivul pentru care Irina Rimes nu stă niciodată la plajă. Răspunsul vedetei te va surprinde
Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite și populare artiste din Moldova și România. Jurata de la Vocea României se bucură de un imens succes în industria muzicală, având o comunitate strânsă de fani în mediul online. Deși cântăreața a fost mereu deschisă cu admiratorii săi, iată un lucru pe care puțini îl știu despre ea. De ce nu stă niciodată la plajă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De ce evită Irina Rimes să stea la plajă

De-a lungul timpului, Irina Rimes și-a delectat fanii cu tot felul de fotografii din studio, atunci când și-a pregătit cele mai populare albume, sau din vacanțe, când a fost plecată cu partenerul de viață sau prietenii.

Se spune că oamenii ar fi de două feluri, cei care preferă muntele și cei care preferă marea, iar Irina Rimes pare să se încadreze în prima categorie. Asta pentru că, spun internauții, antrenoarea de la Vocea României nu se fotografiază adesea pe plajă sau la malul mării.

 

Motivul este unul destul de simplu. Celebra artistă a dezvăluit, într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la ego.ro, faptul că adoră să aibă pielea albă, nebronzată, pe care o consideră a fi semn de aristocrație.

„Prefer să am pielea albă de aristocrată!”

Agenda unui artist de top este mereu full, așadar Irina Rimes se bucură de orice mini escapadă, ori de câte ori are ocazia, chiar și pentru câteva zile departe de rutină, muncă și agitația de la oraș.

„O vacanță nu era în plan, dar după tot ce s-a întâmplat în ultimul timp am trecut-o în plan. Cred că corpul meu are nevoie de odihnă. Dar nu să merg la plajă și să stau la soare. Eu nu mă bronzez.

O dată pentru că nu am răbdare și a doua oară pentru că bronzul, după cum știți, afectează pielea și atunci prefer să am pielea albă de aristocrată. Cam atât.

Dar asta este strict părerea mea. Îmi place să văd fetele bronzate, îmi place să văd picioarele bronzate, dar nu la mine. Oricum eu nu prea îmi arăt picioarele, nu prea îmi arăt corpul.”, a relatat Irina Rimes.

Sursa - playtech.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64426398277283