Aprilie 22, 2024
Moștenirea pe care Dan Negru le-o lasă copiilor săi. „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune"
Prezentatorul TV Dan Negru le va lăsa copiilor o moștenire valoroasă. Este vorba despre unele terenuri agricole luate de stră-stră-bunicii lui, încă din 1916. „Azi le am eu și sper ca mâine să le aibă copiii mei. În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune", a explicat Dan Negru.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dan Negru a declarat care va fi moștenirea pe care o va lăsa copiilor săi. „Am acasă contractele de vânzare-cumpărare a unor terenuri agricole luate de stră-stră-bunicii mei încă din anul 1916, când România încă nu exista. Comuniștii le-au confiscat vreo 40 de ani, dar după Revoluție tata le-a luat înapoi. Azi le am eu și sper ca mâine să le aibă copiii mei. În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune.

Eu am avut noroc că-n Banat au existat cărți funciare ale Imperiului Austro-Ungar și proprietățile erau sfinte. E mai greu în restul țării, unde imperiul nu a ajuns. Acolo nici azi nu există cărți funciare. Dar cred în tradiții și moșteniri", a declarat Dan Negru, scrie click.ro

Dan Negru a stabilit deja ce moștenire le va lăsa copiilor săi: „Comuniștii  le-au confiscat vreo 40 de ani, dar după Revoluție tata le-a luat înapoi.  Cred în tradiții și…” / EXCLUSIV |

Ce educație le oferă Dan Negru celor doi copii

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România, însă întotdeauna și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor. Într-un interviu exclusiv pentru Libertatea, vedeta a vorbit despre Dara și Bogdan, cei doi copii ai săi din căsnicia cu Codruța.

„Încerc să-i învăț să fie oameni buni în primul rând. Cred că un om bun nu poate să fie niciodată învins. Cât despre meditații, avem în familie. Soacra mea a fost profesoară, fina mea, soția lui Răzvan Popescu, e și ea profesoară", a spus Dan Negru. 

Dan Negru A Decis Ce Moștenire Le Lasă Copiilor Lui. „În Lumea Civilizată  Asta E Normalitatea. Am Acasă Contractele” | Libertatea

„Nu copiii se pierd, părinții sunt pierduți. Eșecul e al părinților care trăiesc într-o societate haotică și tot ceea ce-și doresc de la copii e performanță. Eu sper ca ai mei să mă iubească întotdeauna. Nu-i vreau performanți, nu-i vreau elite, nu-i vreau plecați la studii în străinătate. Îi vreau oameni buni, cu care să mă mândresc până târziu, în apusul meu”, a mai adăugat el în cadrul aceluiași interviu.

Dan Negru, căsătorit cu Codruța din 2006

Dan Negru și Coduța, soția sa, s-au căsătorit în anul 2006 și au acum doi copii, pe Dara și pe Bogdan. Însă până să ajungă în acest punct al vieții, Dan și Codruța Negru au pus bazele relației lor cărămidă cu cărămidă.

Cum a ajuns Dan Negru în televiziune. ”Nu mi-a plăcut la început” |  Tacataca.ro

El nu crede neapărat în dragostea de la prima vedere, ci, mai degrabă, își descrie povestea de iubire pe care o are cu medicul stomatolog ca fiind un lung șir de întâmplări și sentimente care i-au făcut să se aleagă și să rămână împreună.



citeste și
SQL exec time = 0.80635547637939