Martie 07, 2023
Monica Bellucci a confirmat noua ei relație. Frumoasa italiancă, de mână c-un bărbat celebru
„Să te îndrăgostești de cineva este unul din acele momente magice din viață“, spunea cândva Monica Bellucci.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După o pauză considerabilă, actrița trăiește din nou magia. Magie la propriu, dacă stai să te gândești că noul iubit este nimeni altul decât regizorul unor filme ca WendesdayAlice în Țara Minunilor sau Edward Mâini-de-foarfecă, scrie okmagazine.ro

Vestea că frumoasa italiancă are o relație cu cineastul Tim Burton a luat pe toată lumea prin surprindere. Ea actrița elegantă, mondenă, exuberantă, el artistul excentric, ciudățel și nu prea vorbăreț. Mulți au catalogat improbabilul cuplu drept „surpriza anului“. Și poate că n-am fi aflat nici acum dacă amorezii n-ar fi fost surprinși pe stradă în tandrețuri.

Monica Bellucci și Tim Burton

Revista Paris Match a aruncat bomba, iar discreția pe care Monica Bellucci și Tim Burton încercau să o păstreze de circa patru luni s-a dus rapid pe apa sâmbetei. Cei doi au confirmat relația cu un sărut pasional, iar mai apoi cu o plimbare mână de mână în Madrid.

Monica Bellucci și Tim Burton

Se crede că actrița de 58 de ani și regizorul de 64 de ani au început o relație după Lumière Film Festival, ce a avut loc în luna octombrie la Lyon. Acolo, Monica Bellucci i-a înmânat acestuia Premiul pentru Întreaga Carieră, furându-i în același timp și inima, se pare. „În toată viața mea n-am simțit atâta dragoste ca în seara asta.

E cea mai tare «înmormântare» pe care puteam să o am, bine ați venit“, a declarat atunci Tim Burton, euforic probabil și de la efectul Monica Bellucci. Spectaculos este că, deși cei doi s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, tot la un festival de film, la Cannes, în 2006, abia acum s-au remarcat cu adevărat.

Niciodată nu este prea târziu pentru noi iubiri, însă, mai ales că ambii vin după relații eșuate. Monica Bellucci vine după o poveste de dragoste cu mult mai tânărul Nicolas Lefebre, încheiată în 2019. Înainte de asta, a fost căsătorită vreme de 14 ani, până în 2013, cu Vincent Cassel, având împreună două fete, Deva (18) și Léonie (12).

Monica Bellucci și Tim Burton

Tim Burton, la rândul său, a avut o căsnicie de 13 ani cu Helena Bonham Carter, de care a divorțat în 2014. Cei doi sunt părinții unui băiat de 19 ani, Billy, și ai unei fete de 15, Nell.

Monica Bellucci și Tim Burton



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66872549057007