Iulie 27, 2022
Moment emoționant de ziua lui JLo! Ben Affleck a plâns la restaurant - VIDEO
Jennifer Lopez (53 de ani) și Ben Affleck (49 de ani) se află zilele acestea în luna de miere în orașul îndrăgostiților, la Paris. Duminică seară, pe 24 iulie, cei doi proaspeți însurăței au sărbătorit ziua de naștere a divei latino, la restaurantul La Girafe, care se află pe Place du Trocadero, în fața Turnului Eiffeil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul de Hollywood a fost văzut cu lacrimi în ochi, într-un moment emoționant în care și-a îmbrățișat soția, spun martorii. Jennifer Lopez l-a consolat pe Ben Affleck la masă. Actorul și-a stăpânit cu greu emoțiile.

 

Pentru seara romantică petrecută în compania soțului ei, Jennifer Lopez a ales să poarte o rochie neagră lungă, mulată, care avea un detaliu decupat în talie și un colier cu perle Chanel, relatează tabloidul britanic The Daily Mail.

Bennifer la Paris (13) jpg

S-au căsătorit în Las Vegas

Luna lor de miere are loc la doar o săptămână după ce actrița de origine portoricană s-a căsătorit cu Ben Affleck, în Las Vegas. Artista a confirmat că ea și Ben au spus „Da” pe pagina ei de Instagram, unde a împărtășit detalii despre nunta lor intimă, organizată la Little White Wedding Chapel.

Sursa - click.ro



citeste și
SQL exec time = 0.77985119819641