Aprilie 11, 2023
Moldoveanca Irina Ceban, s-a mutat în casă nouă! A cărat pantofii cu camionul! „Am peste 300 perechi!”
Irisha a făcut marea schimbare chiar înainte de Paște. Fosta vedetă de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani" s-a mutat într-un apartament mult mai spațios. A fost nevoie să închirize un camion ca să-și mute tot dressingul și toată mobila, dintr-o parte în alta. Deja vechiul apartamenet devenise neîncăpător pentru garderoba fostei concurente de la „Bravo, ai stil!”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irisha, pe numele său Irina Ceban, are 34 de ani și este cântăreață, vedetă de televiziune și model. Tinerei din Republica Moldova i-a luat ceva timp să se lanseze în show-biz, dar a reușit să dea lovitura după participările „Bravo, ai stil!” și „Survivior 2021”. Irisha a prins ceva contracte frumușele în ultima vreme și o perioadă a fost chiar asistentă la marinalul Antenei 1, scrie click.ro

A reușit să strângă ceva bani, așa că, de curând, a luat decizia să se mute dintr-o garsonieră într-un apartament mult mai mare și mai spațios, cu chirie evident. Visul ei, însă, e o vilă cu piscină, eventual, cumpărată chiar de ea.

Irisha s a mutat în casă nouă Sursa: Instagram

Irisha: „A fost groaznică mutarea!”

Casa în care m-am mutat e închiriată. Următoarea va fi cumpărată de mine, va fi a mea, dar va fi casă la curte, în niciun caz la boc. Asta-i tot la bloc, dar mai mare. Dar, dacă mă mut la curte să știți că e a mea.

Când m-am mutat zilele trecute a fost ceva fantasticAbia atunci mi-am dat seama de fapt câte haine am eu, și încălțăminte, genți și ochelari, accesorii și pălării. A fost groaznică mutarea!”, ne-a povestit vedeta, încântată de noua ei locuință.

Cel mai dificil a fost pentru fosta concurenta de la „Bravo, ai stil!” să-și mute hainele și încălțămintea, care nu mai aveau loc în vechiul apartament.

Am o cameră întreagă pentru dressing. mare, imensă, e cât un dormitor. Dar, eu asta fac, asta muncesc, asta estee meseria mea. Am cărat toate hainele cu un camion mare. Am închiriat de la o firmă de mutări și s-au ocupat domnii de dus-adus și de toate cele.

Pantofi am foarte mulți, cred că vreo 300 ?! Nu i-am numărat niciodată, dar pe aștia pe care-i port zi de zi cred că sunt doar 100 de perechi. Am foarte multe haine.

În domeniul în care activez eu, și anume fashion, rezolv repede cu hainele. Lucrez cu diverse branduri și îmi dau haine imediat ce apelez la ei. Hainele care-mi plac mi le cumpăr, le plătesc. Nu le iau pe gratis și le dau înapoi. Cum mia fac alte vedete. Nu, rămân ale mele”, ne-a mai povestit bruneta.

Irisha s a mutat în casă nouă Sursa: Instagram

Cine e Irisha?

Irisha, sau Irina Ceban pe numele real, s-a născut pe 15 aprilie 1988, în Republica Moldova. A terminat Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, iar în 2014 a decis să se mute în România. Mutarea a fost de bun augur, pentru că astfel a putut să participe la o serie prezentări de modă. Irisha a urmat și o școală de stiliști în România, dar și una în America.

Apoi, bruneta a dat moda pe muzică. A colaborat și cu celebrul DJ Sava, la piesa „Fosta ta”, interpretată împreună cu Uddi și lansată în anul 2017. Un an mai târziu, Irisha lansa piesa „You lose”, clipul fiind filmat în SUA.

Irisha s a mutat în casă nouă Sursa: Instagram

Irisha s-a făcut remarcată la sezonul cinci al emisiunii „Bravo ai stil”, unde a terminat pe locul trei, dar şi la reality show-ul „Survivor România”, în 2021.

Irisha s a mutat în casă nouă Sursa: Instagram



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67373275756836