August 21, 2023
Moldoveanca Eva Timush, colaborare hot cu Antonia și Inna: "Este un vis devenit realitate"
SICKOTOY, INNA, ANTONIA și Eva Timush au un cuvânt de spus în industria muzicală și anume că a venit momentul să te distrezi. Artiștii au lansat piesa "Bad Girls", acompaniată de un videoclip

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Piesa "Bad Girls" a fost compusă de Roland Spreckley, care a lucrat anterior cu nume precum Galantis, Ava Max și BTS, de Wayne Hector, cunoscut pentru colaborările cu One Direction, Nicki Minaj și The Wanted, și de SICKOTOY. Producția a fost realizată de SICKOTOY, Marcel Botezan și Sebastian Barac. Videoclipul melodiei a fost regizat de Vlad Oancea, cu DOP Paul Tatcu, edit de frnk și producția de Loops Production, scrie infomusic.ro

"O plăcere să lucrez cu songwriteri de excepție și cu asemenea talente. Cred că este combinația perfectă de voci și vibes și sper că și voi o veți îndrăgi la fel de mult și o veți duce acolo unde vă simțiți cel mai bine", a declarat SICKOTOY.

INNA a spus:

"Întotdeauna este minunat să colaborez cu Antonia și SICKOTOY și sunt încântată să o am pe Eva Timush alături de noi pentru . Apăsați pe play și simțiți ritmul!"

ANTONIA a adăugat:

"Sunt entuziasmată de această combinație cool cu SICKOTOY, INNA și Eva Timush. are acea atitudine aparte pe care o ador! Shout out to my bad girls!"

Eva Timush a conchis:

"Nu pot fi decât fericită să lucrez cu aceste nume mari pe care le admir de foarte mult timp. Este un vis devenit realitate să fiu una dintre alături de INNA și Antonia și să colaborez cu producătorul extraordinar SICKOTOY".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6439802646637