Septembrie 06, 2023
Moldoveanca Doina Ciobanu, a cărei nuntă a ajuns în revista Vogue, sărbătorește un an de căsătorie
Doina Ciobanu a ales să se căsătorească în țara de baștină - Moldova. Evenimentul a avut loc într-o cultură de viță de vie, unde s-a băut vin delicios în timp ce ea purta o rochie superbă, creată chiar de ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Director de creație și consultant de brand, Doina Ciobanu a fost logodită timp de 4 ani înainte de a-și planifica nunta într-o podgorie din Moldova, situată în apropiere de granița cu Ucraina. 

Le mariage de Doina Ciobanu en Moldavie

Le mariage de Doina Ciobanu en Moldavie
Deși fana modei sustenabile se gândise de mult la o nuntă pe insula grecească Hydra (unde a avut loc cererea în căsătorie), pandemia și războiul din Ucraina i-au schimbat planurile. Nunta a fost un omagiu adus rădăcinilor moldovenești ale Doinei Ciobanu, scrie vogue.fr.

Le mariage de Doina Ciobanu en Moldavie

doina_ciobanu_nunta-2
Daniel este australian, iar Doina este moldoveancă. Dragostea cuplului pentru Paris și pregătirea lor academică în istorie i-au inspirat în cele din urmă să-și aranjeze nunta chiar în ultimul minut, când părinții mirelui vizitau Europa.  „Am făcut o foarte mică ceremonie civilă secretă în țara mea natală, Moldova, la o cramă chiar lângă granița cu Ucraina. Inițial am vrut să o facem în altă parte, dar cu tot ce s-a întâmplat anul acesta m-am simțit foarte reconectat cu patria mea”, a spus mireasa, potrivit sursei citate. 
Nunta Doinei și a lui Daniel a avut loc într-un decor de vis de podgorii. Au fost prezenți cei mai apropiați prieteni și oameni din familie. Aceștia au fost încântați de spectacolele muzicale ale Orchestrei Filarmonicii Naționale din Moldova și ale cvartetului acesteia.

doina_ciobanu_nunta

Doina Ciobanu s-a logodit pe o insulă din Grecia În interviul acordat pentru Vogue, tânăra a povestit și despre locația în care a avut loc fericitul eveniment, o podgorie din Republica Moldova. „Locația era Etcetera, o mică cramă magică de familie din sud-estul Moldovei, la aproximativ 10 km de granița cu Ucraina. Moldova este, din păcate, una dintre țările cel mai puțin vizitate din Europa, dar cu cele mai mari crame și cel mai bun vin. Avem o mulțime de crame frumoase care merită vizitate. Vinul este adânc înrădăcinat în cultura și tradiția noastră, motiv pentru care căsătoria la o cramă a avut și mai mult o legătură cu rădăcinile mele.” 

Le mariage de Doina Ciobanu en Moldavie


doina_ciobanu_nunta-1

Doina și Daniel celebrează nunta de hârtie - un an de căsătorie.

Le mariage de Doina Ciobanu en Moldavie



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2940013408661