Iunie 22, 2022
Miss Brazilia a murit, la 27 de ani, după o operație banală. Ce a pățit Gleycy Correia
Miss Brazilia a murit, la doar 27 de ani, după o operație banală. Gleycy Correia s-a stins din cauza unei hemoragii masive, urmată de un atac de cord, apărute după o operaţie de rutină de îndepărtare a amigdalelor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Miss Brazilia 2018 – Gleycy Correia a murit după ce a fost supusă unei operații de îndepărtare a amigdalelor, considerată o intervenție chirurgicală banală. Din păcate, au apărut complicații ulterior și viața tinerei nu a mai putut fi salvată, în ciuda eforturilor medicilor.

Miss Costa do Sol CNB 2018 — Concurso Nacional de Beleza

Miss Brazilia a murit după o operație banală

Regina frumuseţii Gleycy Correia, care a fost încoronată Miss Brazilia 2018 şi-a dat ultima suflare într-o clinică privată.

Correia, originară din Macae, sud-estul Braziliei a suferit hemoragii puternice şi un atac de cord după o operaţie la amigdale, intervenţie care presupune îndepărtarea amigdalelor.

În ultimele două luni tânăra a stat în comă, în urma stopului cardiac suferit în luna aprilie.

Gleycy Correia Wiki, Biography, Age, Family, Ethnicity, Boyfriend, Height,  Net Worth

Moartea lui Miss Brazilia a șocat pe toată lumea

Potrivit preotului familiei, la cinci zile de la operație, pe 4 aprilie s-a declanșat hemoragia, scrie Daily Mail. Tot atunci a avut un atac de cord și a rămas în comă timp de două luni. Ulterior a survenit decesul.

Un pastor care cunoștea familia susține că este vorba de un malpraxis în cazul decesului fostei regine a frumuseții din Brazilia.

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost trimis la Institutul de Medicină Legală din Macae pentru ca medicii legişti să efectueze autopsia. 

Pastorul Jak Abreu, un apropiat al familiei tinerei, a scris pe relaţiile de socializare că apropiaţii ei vorbesc despre malpraxis.

„Dumnezeu a ales această zi pentru a ne lua prinţesa. Ştim că ne va fi foarte dor de ea, dar acum va lumina cerul cu zâmbetul ei. Vă mulțumesc mult tuturor celor care s-au rugat. Domnul să răsplătească fiecare rugăciune de iubire”, a spus pastorul.

Former Miss Brazil Gleycy Correia has died at the age of 27 after minor  surgery on her tonsils. - USA-TECHNEWS

Gleycy Correia a câștigat Miss Brazilia în 2018

Gleycy Correia a început să lucreze când avea doar opt ani, vârstă la care lucra ca manichiuristă la un salon de înfrumusețare.

După ce a câștigat titlul de Miss Brazilia și-a deschis o afacere în domeniul terapiei cu laser și machiaj permanent, unde clienților li se oferă tatuaje cosmetice pentru a crea aspectul machiajului.

Sursa - viva.ro



citeste și
SQL exec time = 0.7660117149353