Martie 05, 2022
Mila Kunis, născută în Ucraina, și soțul ei, Ashton Kutcher, donează 3 milioane de dolari
"Astăzi sunt mai mândră ca niciodată că sunt ucraineancă", a declarat Mila Kunis.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mila Kunis și soțul său, Ashton Kutcher, se alătură vedetelor din întreaga lume care vin în ajutorul poporului ucrainean. Actrița s-a născut în Ucraina, la Cernăuți, însă a părăsit țara alături de familia sa când avea doar 8 ani. Acum, ea si Kutcher fac un apel către oamenii din întreaga lume, cerându-le să li se alăture cauzei și să doneze pentru victimele războiului din Ucraina.

Mila Kunis și Ashton Kutcher au declarat prin intermediul unui clip video postat pe Instagram că vor dona 3 milioane de dolari sub formă de ajutor umanitar pentru Ucraina și că intenționează să organizeze o strângere de fonduri care să atingă suma de 30 de milioane de dolari.

„Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității”, a spus Mila Kunis în clipul video postat pe contul de Instagram al soțului său.

M-am considerat întotdeauna un cetățean american, un cetățean american mândru. Iubesc tot ce a făcut această țară pentru mine și familia mea. Dar astăzi sunt mai mândră ca niciodată că sunt ucraineancă”, a mai adăugat Mila.

„Ashton și cu mine am decis să donăm 3 milioane de dolari pentru Airbnb.org și Flexport.org prin GoFundMe.org, într-un efort de a strânge 30 de milioane de dolari. Astăzi, sunt o ucraineancă mândră. În timp ce familia mea a venit în Statele Unite în 1991, eu m-am născut în Cernăuți, Ucraina, în 1983. Ucrainenii sunt oameni mândri și curajoși care merită ajutorul nostru în momentele de nevoie”, a spus actrița de origine ucraineană.

Nu este însă pentru prima oară când celebrul cuplu demarează astfel de acțiuni umanitare. În 2020, aceștia au donat și pentru persoanele afectate de coronavirus.

Mila Kunis and Ashton Kutcher launch GoFundMe for Ukraine and vow to match  3m in donations

„Mila și cu mine lansăm un vin de carantină. 100% din profituri se vor duce către eforturile în combaterea coronavirusului”, a spus la momentul respectiv Ashton Kutcher pe contul său de Instagram.

„100% din profituri se vor îndrepta către câteva organizații caritabile pentru a ne asigura că vor putea continua munca și îi vor ajuta pe cei care au nevoie. Am găsit organizații care se concentrează pe trimiterea PPE în țară și organizații care asigură hrana copiilor. Americas Food Fund, Direct Relief, The Frontline Responders Fund și Give Directly sunt patru dintre organizațiile care vor beneficia de donațiile noastre. Ne-am distrat să facem asta”, au adăugat cei doi.

Vezi video AICI.

Sursa: elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.5622985363007