Decembrie 26, 2020
Melania Trump, confundată cu un ren. ”Rudolph, tu ești?”
Melania Trump a venit în sprijinul celor 1.500 de voluntari care îi ajută pe militari să răspundă copiilor la telefon şi la scrisori, în Ajunul Crăciunului, așa cum prevede tradiția de la Casa Albă. În acest an Prima Doamnă a  Americii a avut parte de o discuție savuroasă cu o fetiță din Texas.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Micuța a avut parte de o mare confuzie. Sunase la agenția spațială NORAD, Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospațială, pentru a afla unde este Moșul și când va ajunge la ea, dar s-a pomenit că vorbește cu Melania Trump, spre surprinderea ei. ”Rudolph, tu ești?”, a întrebat fetița nedumerită, crezând că la celălalt capăt al firului este un ajutor de-al lui Santa Claus. Prima doamnă însă nu s-a lăsat intimidată de această întrebare și a continuat discuția. 

Dacă în anii precedenți cuplul prezidențial își rezervau timp să răspundă apelurilor copiilor, în acest an nu există indicii că Donald Trump ar fi respectat tradiția de la Casa Albă. 

Cuplul Trump vor părăsi administrația prezidențială americană pe 20 ianuarie 2021, atunci când va fi făcut schimbul  puterii către Joe Biden. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.2076914310455