Ianuarie 26, 2024
Medicii au dat un verdict alarmant în cazul lui Alain Delon: "risc suicidar major”. Ce se întâmplă cu actorul
Apar noi detalii alarmante despre starea de sănătate a lui Alain Delon. Legendarul actor, în vârstă de 88 de ani, este din ce în ce mai slăbit atât fizic, cât și psihic. Risc suicidar major - este verdictul medicilor!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un raport medical efectuat asupra lui Alain Delon, în cadrul anchetei privind plângerea depusă de copiii săi împotriva japonezei Hiromi Rollin, arată că actorul este extrem de slăbit psihologic și fizic și prezintă un risc suicidar major, scrie g4media, care citează BFM TV.

„Risc suicidar major”, „abolirea totală a discernământului său”, „dureri difuze permanente”. Acestea sunt conluziile medicilor, după o evaluare amănunțită, efectuată asupra actorului în perioada 13 septembrie și 4 octombrie 2023.

Acest studiu complet al sănătății fizice și psihice a actorului se înscrie în cadrul unei anchete privind plângerile depuse de cei trei copii ai lui Alain Delon împotriva lui Hiromi Rollin. Fiul cel mare. Anthony Delon, depusese în special o plângere pentru „violență deliberată și sechestrare a unei persoane vulnerabile, abuz de slăbiciune și hărțuire morală”.

alain-delon1-1

Alain Delon, risc suicidar major și dureri permanente

În documentul respectiv sunt cuprinse opiniile mai multor specialiști care l-au evaluat pe Alain Delon, în ultimii ani, printre care și un medic un psihiatru. Acesta a formulat un prim diagnostic în septembrie 2019, constatând o „reacție depresivă” în urma accidentului vascular cerebral suferit de actor.

„Domnul Delon își exprimă descurajarea și o pierdere de încredere în corpul său. El afirmă în mod repetat că nu mai vrea să trăiască dacă trebuie să rămână handicapat sau spitalizat”, a concluzionat acest psihiatru, în 2019. Aceste probleme psihologice sunt o temă recurentă în raportul medical întocmit în septembrie, mai scrie G4media.ro. Alți doi medici care l-au consultat pe actor, în iulie și în august 2023, au raportat un „risc suicidar major”.

Durerile sufletești sunt însoțite, permanent, de dureri fizice, și acestea consemnate în raportul medical. Medicii au remarcat o „deteriorare a stării generale a octogenarului”, cu rapoarte de căderi și insuficiență cardiacă. Pentru Alain Delon, aceste probleme s-au reflectat în „dureri difuze și permanente pe tot corpul”.

Raportul de expertiză nu a constatat nicio „violență fizică” împotriva sa. Tot din raportul menționat reiese că starea fizică și psihică a lui Alain Delon se deteriorează treptat. Până în august 2021, capacitățile sale intelectuale au fost „conservate”. Lucrurile s-au complicat apoi, cu o perioadă cuprinsă între septembrie 2021 și iunie 2023, când expertul a detectat „o alterare a capacităților mentale cu o afectare semnificativă a discernământului”.

În ultima perioadă, din iulie 2023, expertul a concluzionat că a existat o „alterare majoră a sănătății sale mintale (…) care a dus la abolirea totală a discernământului său”.

Ultimele dorințe ale lui Alain Delon

Care sunt ultimele dorințe ale lui Alain Delon? În ianuarie 2023, el a semnat o declarație de directive prealabile în care a declarat că se temea să „moară de boală” și că a o vedea pe fiica sa, Anouchka, era cea mai mare plăcere a sa.

alain-delon-fiica

Apoi, într-o declarație semnată în iulie 2023, el a afirmat că dorește „să fie tratat în Franța și să rămână în casa sa din Douchy”, contrar dorinței fiicei sale, care dorea să-l mute în Elveția.

De altfel, acesta este unul dintre motivele de ceartă dintre copiii lui Alain. De la începutul lunii ianuarie, cei trei frați duc un război, fiecare jurând că va apăra cât mai bine interesele tatălui. Anouchka Delon cere ca acesta să fie tratat în Elveţia, unde ea locuieşte, în timp ce Anthony şi Alain-Fabien spun că respectă dorinţa tatălui lor de a muri la proprietatea sa din Douchy, Franța. Și iată că băieții au dreptate.

alain-delon-cu-fiica-sa

Copiii actorului, război în toată regula

Certurile din cadrul familiei Delon au ieşit la iveală la începutul lunii ianuarie cu un interviu în Paris Match cu fiul cel mare al actorului, Anthony, 59 de ani, urmat o săptămână mai târziu de un interviu în aceeaşi revistă cu fiul cel mic, Alain-Fabien Delon, 29 de ani. Aceştia din urmă cred că tatăl lor este manipulat de sora lor, Anouchka, 33 de ani, care le-ar fi ţinut secretă starea de sănătate. Şi că ar vrea să îl ducă din Franţa în Elveţia pentru a evita să plătească prea mult impozit pe moştenire, acuză Anthony.

Anouchka, la rândul ei, îşi acuză fraţii că i-au pus în pericol viaţa actorului şi susţine că aceştia ar fi vrut să-şi ducă tatăl în Elveţia pentru ca acesta să poată continua să fie tratat acolo. Pe plan juridic, Alain-Fabien a depus la 22 decembrie o plângere împotriva sorei lui, Anouchka, pentru „abuz de slăbiciune” în detrimentul tatălui lor. La rândul său, Anthony a declarat pentru Paris Match că a depus o plângere împotriva ei, acuzând-o că nu l-a informat că tatăl lor nu a reuşit să treacă „cinci teste cognitive” între 2019 şi 2022.

alain-delon-profimedia-0464623103

Iubirile lui Alain Delon

Șarmant, captivant, francezul Alain Delon a cucerit, de-a lungul anilor, multe femei superbe. Printre acestea s-au numărat cele două soţii ale sale, Nathalie Barthélemy şi Rosalie van Breemen, prima sa iubire, actrița Romy Schneider, şi femeia cu care a avut o relaţie timp de 15 ani, Mireille Darc.

Alain Delon, trei copii legitimi și unul din flori

În mai 2023, Ari Boulogne, fiul ilegitim pe care Alain Delon îl avea din relația cu solista Christa Päffgen (Nico), a murit. Actorul nu l-a recunoscut niciodată, în ciuda asemănării izbitoare dintre ei. Actorul francez are trei copii legitimi. Fiul cel mare, Anthony Delon (58 de ani), din relația cu Nathalie Delon, este actor și antreprenor, iar anul trecut a filmat în România. Din relația sa cu fotomodelul Rosalie van Breemen îi are pe Anouchka Delon (32 de ani), scriitoare și actriță, și pe Alain Fabien Delon (29 de ani), fotomodel și actor.  

alain-delon-si-copiii-profimedia-0834243489-1



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0494453907013