Octombrie 14, 2022
Maxim Galkin, discurs în limba română la Chișinău. A stârnit ropote de aplauze la Palatul Național!
Maxim Galkin a reușit să ajungă și la Chișinău. Artistul a susținut un spectacol de zile mari în seara de 13 octombrie, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Ca să-și lase amprenta și să creeze o atmosferă de neuitat, umoristul și-a început spectacolul cu un „mini discurs” în limba română.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Miile de spectatori care se aflau în sală au rămas uimiți, iar alții chiar au reușit să surprindă momentul pe camerele de filmat. Carismatic și mereu actual, Galkin a încercat să creeze o atmosferă magică, luând în glumă faptul că trebuia să-și înceapă concertul cu anunțul - „Eu sunt spion”.

 „Eu chiar sunt obligat să vă anunț, chiar dacă este vreun cetățean rus în sală, eu încalc legea dacă nu îl anunț pe el că eu sunt „spion”. Dacă eu aș fi vorbit într-o altă limbă decât rusă (engleză, ucraineană), atunci pot să nu anunț. Dacă omul vorbește în engleză, deja e clar că el e „spion”. De aceea...”, cu un astfel de mini discurs în limba rusă și-a început spectacolul celebrul comediant.

În clipele ce au urmat, Galkin a reușit să șocheze întreaga sală, odată ce a început a vorbi în limba română. Spre mirarea multora, artistul s-a făcut înțeles prin vorbirea destul de fluentă și clară.

„Bună seara dragi prieteni! Salut Chișinău! Nu ne-am văzut demult. Am început să învăț limba română, pentru că tot ce spun la concerte este acum foarte atent monitorizat din Rusia. Mai ales Soloviov și Simonian...of, mă urmăresc. Prin urmare astăzi, de dragul conspirației voi vorbi doar românește și voi glumi, de asemenea, românește. Cred că multă lume s-a temut că o să glumesc doar în română, ei bine, nu vă fie teamă, în sală am cunoscuții mei din Rusia, ei deloc nu înțeleg ce se petrece”, a spus Galkin în română.

După un astfel de început, „discursul” său a stârnit ropote de aplauze, iar oamenii au rămas profund uimiți și încântați de un astfel de show.

VIDEO AICI

Sursa - tv8.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78525948524475