Aprilie 11, 2022
Măruță și Andra cuceriți de Veneția! Motivul pentru care au ajuns acolo
Cătălin Măruță și Andra au optat pentru o vacanță romantică în doi, iar destinația nu este deloc întâmplătoare!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cuplul s-a bucurat de vremea frumoasă din Italia, îmbinând utilul cu plăcutul. Chestia e că Andra are programat un concert în orașul Padova, iar Măruță a însoțit-o, bineînțeles. Însă înainte de a ajunge acolo, cuplul a pornit într-o aventură romantică.

Cei doi au făcut o oprire în Veneția, orașul unde prezentatorul TV a cerut-o chiar de soție, în urmă cu aproximativ 15 ani! Cei doi s-au plimbat și în piața San Marco, acolo de unde Cătălin i-a cumpărat Andrei inelul de logodnă, și au depănat amintiri romantice.

Am făcut o oprire în Veneția pentru că îmi amintesc de momentul în care cel care filmează mi-a dat inelul de logodnă. Aici a început totul, iubitul meu. Din această piață, din San Marco, mi-ai luat inelul de logodnă. Au trecut 15 ani de când am fost aici și ne-am plimbat cu gondola. De câte ori m-ai cere, în orice colț al lumii, aș spune DA., a povestit Andra, în timp ce se filma alături de partenerul ei, conform Click.ro.

Cuplul nu s-a dat în lături nici de la „giugiuleli”, Andra și Măruță comportându-se ca doi adolescenți îndrăgostiți. Aceștia s-au tot pupat și și-au făcut declarații de dragoste, în timp ce își filmau aventura din Veneția.



citeste și
SQL exec time = 4.6098701953888