Septembrie 03, 2020
Maria Ciobanu împlinește 83 de ani. Ciocârlia muzicii populare sărbătorește în SUA
Maria Ciobanu împlinește astăzi 83 de ani. Maria Ciobanu își sărbătorește ziua în Statele Unite ale Americii. Dacă anul trecut a venit să petreacă acasă, în România, acum pandemia de coronavirus i-a schimbat planurile, scrie click.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Maria Ciobanu a împlinit o vârstă venerabila, 83 ani. Din cauza pandemiei de coronavirus, artista a preferat să rămână peste Ocean de ziua ei, pentru a nu se expune riscurilor. Anul trecut a luat însă avionul și s-a serbat acasă, după ce nu mai pusese piciorul doi ani de zile în România. Artista s-a retras din muzică în 2016 și s-a stabilit la Los Angeles, la fiica ei, Camelia Filip. De atunci, ea a mai cântat de câteva ori la cererea publicului. 

Artista s-a retras din muzică în 2016 și s-a stabilit la Los Angeles, la fiica ei, Camelia Filip. De atunci, ea a mai cântat de câteva ori la cererea publicului. 

„Ciocârlia muzicii populare” s-a căsătorit de două ori, dar a mai avut și alte relații, neoficializate. Cu Mircea Câmpeanu, fostul soț al regretatei Ileana Sărăroiu, este căsătorită de 39 ani. Acesta a fost baschetbalist de performanţă, cu care a întemeiat o familie, la doi ani de la moartea prietenei ei. 

Maria Ciobanu a trăit în anii ‘70 o frumoasă poveste de dragoste cu regretatul artist Ion Dolănescu, decedat pe 19 martie 2009. Relaţia lor a fost una cu năbădăi, iar în final s-au despărţit cu tam-tam şi nu şi-au mai vorbit 30 de ani. A reuşit să-i împace fiul lor, Ionuţ Dolănescu (46 ani), în anul 2004. Momentul a fost marcat cu un spectacol la Sala Palatului, unde fanii lor i-au revăzut împreună după ani de zile.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52305173873901