Mai 12, 2023
Marc Anthony și-a sărbătorit soția tinerică la bordul unui iaht luxos. Nadia a împlinit 24 de ani
Nadia Ferreira a împlinit 24 de ani și este sărbătorită pentru al doilea an la rând de cel care i-a devenit soț în timp record și care o face și mămică anul acesta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nadia Ferreira și soțul ei, Marc Anthony, și-au invitat prietenii apropiați la bordul iahtului lor de lux, „Lady Nadia”. Cu această ocazie, iahtul a fost decorat cu baloane roz și aurii pe care scria „La mulți ani”, scrie okmagazine.ro

Nadia Ferreira strălucește de-a dreptul de fericire, în imaginile apărute în social media de la înșiși invitații la eveniment. Tânăra are acum sarcina foarte vizibilă și a îmbrăcat o rochie lungă și lejeră verde lime, care îi venea de minune. Și-a lăsat părul desfăcut și coafat în bucle lejere. Aspectul său este perfect pentru o zi de vară, petrecută în compania prietenilor, în cadru festiv.

Nadia și Marc jpg

Nadia Ferreira a împlinit 24 de ani (2) jpg

Soțul său a vrut neapărat s-o facă să se simtă specială, eliminând definitiv zvonurile unei posibile separări, zvonuri apărute după nuntă în presa de scandal spaniolă.

Nadia Ferreira a împlinit 24 de ani

Nadia Ferreira a împlinit 24 de ani

Printre invitații cuplului s-au numărat Carlos Adyan, prezentatorul Telemundo, mama Nadiei, Ludy Ferreira, Lele Pons, Robert Petersen și alții.

Oaspeții, inclusiv Pons, au distribuit o mulțime de fotografii în poveștile și postările lor, pe rețelele de socializare. Pons a distribuit și un videoclip al momentului în care Nadia Ferreira își ascultă încântată prietenii și familia în timp ce îi cântau melodia „La mulți ani”.

Nadia Ferreira & Marc Anthony spend her birthday on a yacht

Presa nu știe exact când va fi sorocul sarcinii Nadiei, dar se speculează că tânăra soție a lui Marc Anthony va naște la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie.

Cei doi s-au înconjurat de mult mister, nu se știe nici dacă așteaptă un băiețel sau o fetiță. Însă odată cu venirea pe lume a acestui copil, Marc Anthony devine tată pentru a șaptea oară.

El este și tatăl gemenilor artistei Jennifer Lopez, cu care nu petrece timpul deloc. Max și Emme l-au acceptat în întregime pe tatăl lor vitreg, Ben Affleck, care își face timp pentru ei și cu care se simt minunat.



citeste și
SQL exec time = 0.90541052818298