Aprilie 23, 2024
Maluma, fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul radiază de fericire
Maluma a publicat pe rețelele de socializare câteva fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul este un tătic mândru și radiază de fericire în preajma micuței lui. Iată ce a postat celebrul cântăreț pe pagina de Instagram!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Maluma și Susana Gómez au devenit părinți pentru prima dată pe data de 10 martie 2024. De atunci, viața celor doi îndrăgostiți s-a schimbat foarte mult, iar ei radiază de fericire în aceste momente.

La frumoasa vârstă de 30 de ani, Maluma poate spune că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere și asta pentru că are o carieră de succes în domeniul muzical, dar și o familie frumoasă, la care a visat mereu. Cântărețul este mai fericit ca niciodată de când a devenit tată pentru prima dată, scrie spynews.ro

Recent, pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, celebrul artist a publicat câteva fotografii emoționante cu el și fetița lui. Alături de aceste poze, el a scris și un mesaj special.

„Ce-mi dai tu, nimeni nu-mi dă.. ”, a scris celebrul cântăreț la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Maluma a devenit tată

Din ce face artistul cei mai mulți bani

Maluma, în vârstă de 30 de ani, a acumulat o avere considerabilă, fiind unul dintre cei mai bogați cântăreți din Columbia, cu o avere estimată la 22 de milioane de euro. El a debutat în industria muzicală acum aproximativ 9 ani și nu a durat mult până când muzica sa a devenit cunoscută la nivel mondial.

Maluma a devenit tată

Maluma a devenit tată

În plus față de cariera sa muzicală, faimosul artist este implicat și în diverse afaceri, inclusiv încheierea de contracte de imagine și designul de îmbrăcăminte.

Deși provine dintr-o familie cu o situație financiară stabilă, cântărețul a fost hotărât să-și urmeze visul și a muncit foarte mult de-a lungul timpului pentru a-și atinge succesul actual. Primele sale câștiguri au venit din vânzarea de dulciuri și sandvișuri în curtea liceului.

Maluma Wants You to Try His Coconuts in New Single Cover

Pe lângă diversele contracte de imagine pe care le deține, Maluma a reușit să se impună și în lumea modei prin parteneriatul său cu Balmain. Acesta a încheiat o colaborare cu prestigioasa casă de modă franceză și plănuiește să lanseze o serie de articole vestimentare. Interesul său pentru design nu este de dată recentă, astfel că acum aproximativ 9 ani, el a debutat cu prima sa linie de îmbrăcăminte, fabricată în Columbia, oferind prețuri accesibile pentru toți cumpărătorii.



citeste și
SQL exec time = 6.4098689556122