August 28, 2018
Mâine începe "Cerbul de Aur". Află când va intra în concurs Lidia Isac
În acest an, la concursul internațional de muzică "Cerbul de Aur" din România, țara noastră va fi reprezentată de către interpreta Lidia Isac.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Până la începerea concursului de interpretare "Cerbul de Aur", a mai rămas o singură zi. În cea de-a 50-a ediție a concursului, țara noastră va fi reprezentată de către interpreta Lidia Isac. În acest weekend a fost stabilită ordinea intrării în scenă a finaliștilor concursului de interpretare "Cerbul de Aur" 2018. Interpreta Lidia Isac va urca în scena în prima seară a concursului, care se va desfășura pe data de 30 august, cu numărul 12. Sperăm ca acest număr să-i poarte noroc.

 

 

Printre finaliști se numără și alți 17 participanți, trei dintre ei sunt din România, Raluca Blejușcă, Dora Gaitanovici și Ovidiu Anton. De asemenea, la concurs participă și interpreți din Franța, Macedonia, Armenia, Italia, Cipru, Albania, San Marino, Belgia, Irlanda, Marea Britanie, Kazahstan și Spania.

 

 

Vedetele invitate la Braşov pentru a susţine recitaluri sunt: Nicole Scherzinger, James Blunt, Amy Macdonald, Andra, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Humans, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira, Edvin Marton.

 


 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95322847366333