Iulie 12, 2023
Madonna, prima reacție după ce era să moară! Ce mesaj a transmis diva: "Am simțit dragostea..."
Madonna, prima reacție pe rețelele de socializare, după ce luna trecută s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, și a fost internată în spital, la terapie intensivă. Ce mesaj le-a transmis diva urmăritorilor ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru prima dată de când a fost spitalizată pentru o „infecție bacteriană gravă”, în luna iunie a acestui an, Madonna a avut o primă reacție pe rețelele de socializare. Cântăreața „Like a Virgin” a fost recent externată din spital după ce, inițial, fusese internată de urgență, scrie spynews.ro

Madonna a avut o primă reacție după ce vestea că a ajuns, de urgență, la spital, din cauza unei infecții grave. Cântăreața în vârstă de 64 de ani, și-a început declarația de pe rețelele de socializare: „Mulțumesc pentru energia pozitivă, rugăciuni și cuvintele de vindecare și încurajare. Am m simțit dragostea voastră. Sunt pe drumul spre recuperare și sunt incredibil de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea”, a scris ea, explicând că mintea ei în acele clipe grele era la doar două lucruri – copiii ei și viitorul ei turneu de celebrare.

colaj din doua poze cu madonna

Madonna a subliniat că, deși își va lua ceva timp liber pentru a se recupera, fanii nu trebuie să se îngrijoreze, deoarece datele turneului vor fi reprogramate în curând.

mesaj madonna

Prietenii ei celebri au inundat secțiunea de comentarii cu mesaje de susținere, Donatella Versace scriind: „Suntem alături de tine tot drumul, Madonna. Mă gândesc la tine și îți trimit dragoste, putere și îmbrățișări pentru o recuperare rapidă. Lumea abia așteaptă să ne revedem pe scena!!! Te iubesc foarte mult."

Guy Oseary, managerul Madonnei, a anunțat săptămâna trecută că va trebui să „oprească toate angajamentele, inclusiv turneul”. Celebration Tour aduce un omagiu carierei uluitoare a legendarei cântărețe, de peste patru decenii și a fost aproape epuizat la nivel global imediat după ce biletele au fost puse la dispoziție.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65956020355225