August 21, 2020
Lia Taburcean și Adele, trăsături similare. Parcă ar fi surori
Piesele lor răsună peste tot, dar puțini și-au dat seama că cele două interprete seamănă izbitor. Nu vorbim despre pasiunea pentru muzică, dar de asemănările fizice dintre Lia Taburcean și Adele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se poate observa cu ochiul liber că ambele au aceeași formă a feței și a ochilor, tunsoare similară. Dacă le-ai vedea alături ai putea crede că sunt surori. 

Diferența evidentă este că Lia Taburcean cântă pentru publicul de la noi și cel din România, iar Adele a reușit să se remarce pe plan mondial. 

Cariera muzicală a Liei Taburcean a început în urmă cu patru ani. Piesa ”La nunta asta” a ajuns în scurt timp pe buzele tuturor moldovenilor și nelipsită la nunțile moldovenești sau în playlisturile personale. 

Adele, originară din Marea Britanie, este cunoscută publicului mondial din 2007, fiind una dintre cele mai plătite interprete din lume. Este deținătoare a 15 premii Grammy, un premiu Oscar și un Glob de Aur pentru ”cea mai bună melodie originală”, Premiul britanic pentru cea mai bună solistă. În urmă cu un an, vedeta a divorțat de soțul ei, iar din 2016 a pus muzica pe pauză. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52781629562378