Aprilie 12, 2024
Lenny Kravitz, la sală în pantaloni de piele, top din plasă și ochelari de soare: "Nu iese niciodată din personaj"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lenny Kravitz pare că se menține veșnic tânăr. Ajuns la 59 de ani, starul rock a postat pe Instagram un clip care i-a dat gata pe fani. În ținuta lui obișnuită, pantaloni din piele și un top din plasă, fără mâneci, Lenny trage de fiare la sala de sport.

Kravitz nu a renunțat, în timpul orei la sală, nici la ochelarii de soare și nici la cizme. Interpretul piesei "American Woman" se vede în filmuleț în timp ce-și antrenează brațele și abdomenul. În ciuda outfitului care, la prima vedere, nu pare a lăsa prea multă libertate de mișcare, Lenny nu a fost deloc încurcat. A făcut cu ușurință exercițiile epuizante, în timp ce alți bărbați din sală îl priveau surprinși, scrie profm.ro

"Mulțumesc lui Dumnezeu pentru astăzi! Recunoscător. N-am fost nicicând mai bine. Nu există scurtături, așa că profită de orice zi. Totul este posibil", a scris artistul în dreptul clipului pus pe Instagram.

lenny kravitz (2)

În timp ce unii dintre fanii și prietenii săi s-au concentrat pe dificultatea rutinei lui de sport, alții au comentat angajamentul artistului pentru stilul lui vestimentar. 

"Cizme și pantaloni de piele în timpul antrenamentului e o nebunie"; "Pantaloni de piele, top din plasă și ochelari de soare în sală. Lenny e OMUL!"; "Piele la sală, asta chiar e o modalitate de a te asigura că transpiri"; "Omul meu nu iese niciodată din personaj"; "Rockstar fulltime"; "Lenny e el însuși tot timpul", au scris internauții, amuzați și impresionați de cum a mers starul la sală.

lenny kravitz (1) 

Lenny Kravitz



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76887559890747