Aprilie 15, 2024
Laurențiu Duță, după 30 de ani de iubire cu Ianula: "Am o soție înțelegătoare. Am avut și perioade mai dificile"
Laurențiu Duță de la 3 Sud Est nu e împlinit numai pe plan profesional, căci și în viața privată îi merge foarte bine. Cântăreț și compozitor de succes, acesta se iubește de 30 de ani cu Ianula, cea care i-a devenit soție în urmă cu 16 ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ianula Duță este profesoară și, deși nu are nicio treabă cu domeniul artistic, încă de la început s-a arătat înțelegătoare și a devenit sprijinul numărul unu al carierei soțului ei. "Am avut noroc să am o soție înțelegătoare. Nu este ușor să trăiești cu cineva care pleacă de acasă trei sau mai multe zile pe săptămână. La început au fost mici gelozii, am avut și perioade mai dificile în relație, dar întotdeauna am trecut peste. Probabil și faptul că suntem din adolescență împreună a sudat relația. Îmi plac relațiile lungi fie în căsnicie, în muzică sau prietenie", a declarat Laurențiu

Dacă Ianula nu s-a apropiat de muzică, Lorena, fiica ei și a artistului, are veleități în domeniu. "Lorena este foarte talentată. Are o voce superbă. Am discutat cu ea, dar nu pun presiune să urmeze același drum ca mine. O las pe ea să decidă. Din partea mea va avea tot sprijinul dacă va hotărî să urmeze o carieră muzicală. Îmi doresc să fie fericită. Este o fire destul de echilibrată, analitică, matură. Îmi seamănă din multe puncte de vedere, oricum. Dar are personalitatea ei", a mai spus muzicianul în interviu, scrie profm.ro

laurentiu duta (2)

Cum a cunoscut-o Laurențiu Duță pe soția lui. Sunt împreună din adolescență

Laurențiu Duță se poate declara un om cu reușite în toate ariile importante ale vieții. Pe scenă își ia energia de la public, pe care-l răsplătește cu piese de dragoste, în timp ce acasă trăiește propria lui poveste de iubire cu Ianula. Solistul și partenera lui de viață s-au îndrăgostit în adolescență. El avea 17 ani, iar ea aproape 15, iar acum au o fiică de 16 ani și o relație puternic sudată.

Laurențiu Duță soție Ianula 

ianula laurențiu duță Lorena

"Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii. Cântam cu chitara şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună", a povestit Laurențiu, acum ceva timp, într-o emisiune tv.

laurentiu duta si sotia lui

3 sud est



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6325409412384