Februarie 07, 2024
La 65 de ani, mama lui Dan Bălan impresionează din nou! Tanti Ludmila, superbă într-o rochie albă
Ludmila Bălan, mama lui Dan Bălan, fost component al trupei O-Zone, este dovada vie că vârsta poate reprezenta doar un număr. Cea poreclită "tanti Ludmila" are o siluetă de puștoaică și o garderobă super modernă

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe conturile de pe rețelele sociale, mama lui Dan Bălan postează des imagini din viața ei de zi cu zi sau de la spectacole. Cântăreață și prezentatoare tv, aceasta este foarte iubită și respectată în Republica Moldova. Tanti Ludmila este urmărită de 43 de mii de utilizatori pe Instagram, oameni care, o complimentează și o admiră pentru felul în care arată.

O recentă postare de pe Instagram o arată într-o ținută spectaculoasă. aceasta poartă o rochie albă cu paiete.

"Victoria este arta de a continua. Când totul pare că se prăbuşeşte, dă-ţi o şansă şi continuă mai departe…", a scris Ludmila Bălan, la descrierea fotografiei.

Nu de puține ori, despre mama lui Dan Bălan s-a spus că nu îmbătrânește, căci cu greu i-ar putea ghici cineva vârsta din buletin. Nu se teme să poarte rochii mini, mulate pe siluetă și foarte decoltate. Ba mai mult, mai toată garderoba ei este compusă din astfel de piese. Îi plac culorile tari și ținutele tinerești și, de ce să nu recunoaștem, o prind de minune.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90713167190552